De kop is eraf

De kop is eraf

Altijd een plezierig gevoel als de koi gezond en wel gebenched zijn en de stand in orde gebracht.

Ik moet zeggen dat ik best tevreden ben over mijn vat, de koi zagen er picobello uit en vele aanwezigen vonden dat ook.

Vooral de sanke oogste veel succes, en laten we hopen dat ze dit omzetten naar een mooi resultaat.

De maten van de koi klopten en ze zitten allemaal op winnaarskoers. Enkel de kohaku zal het zwaar te verduren krijgen in zijn klasse. Ze zit in klasse 7, ze werd 74 cm gemeten en zal het moeilijk krijgen, maar je weet nooit. Ze kreeg wel bewonderende kritiek.

Benchen van de koi

Er waren veel inschrijvingen en met 69 vats bleek dit het grootste aantal deelnemers te zijn die er al deelgenomen hebben.Er moesten nog veel vaten gevuld worden, maar toch heb ik al een paar potentiële Grand Champions gezien, de strijd zal bitter hard zijn.

Een interessante nieuwe kandidaat is de kohaku van Elna koi, flink aan de maat en met een uitgesproken huidkwaliteit. Uiteraard zijn de koi van Filip Poppe ook aanwezig en dan nog een paar eye catchers.

De strijd voor de jumbo champion zal niet veel in huis hebben, want blijkbaar is er een chagoi van 114 cm aanwezig.

Deze prijs zegt mij eigenlijk bijzonder weinig, want het is gewoon een kwestie van de grootste koi kopen, en mooi hoeft ie niet te zijn, als ie maar groot is.

David was voor de eerste keer aanwezig met een sympathiek vat waarbij de mannelijke showa van Sekiguchi aanwezig was. Zijn koi zagen er goed uit zonder meer, en enkele prijzen zijn hier zeker op zijn plaats.

Mijn Italiaanse vriend Fabio, je weet wel, diegene die een duik nam in mijn vijver verleden jaar, was speciaal van Italië gekomen om mee te doen aan de show.

Fabio had een collectie bij van zijn eigen kweek en heeft er veel voor over om van zo ver te komen. Ik wens hem veel succes.

Mijn stand staat op een leuke locatie en iedereen is natuurlijk welkom. Nu nog duimen voor een goed resultaat, en volgens Filip maakt de sanke kans op de prijs van Adult Tategoi Champion!

Laat ons hopen want dat is een gegeerde prijs.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240