Arcen dag 2

Arcen dag 2

Vandaag werden de meeste prijzen al toegekend. Helaas heb ik niemand gevonden of heeft er niemand informatie doorgestuurd over de resultaten van mij vat.

Ik heb wel gehoord dat ik 2 major prijzen heb gewonnen, maar de juiste info kan ik niet geven, dus wacht ik nog even af zodat ik de juiste informatie kan doorgeven.

Wel heb ik tot mijn spijt gehoord dat de machtige Momotaro Ogon het heeft afgelegd voor de begeerde titel tegen een chagoi….

Vooraleer op de zaken verder te lopen, wil ik eerst afwachten wat de juiste toedracht van de prijzen is. Deze dag zal al veel duidelijkheid brengen.

Wel lees ik dat Tjaard de prijs van Grand Champion te pakken heeft, en dat gun ik hem van harte. Een gouden kerel met het hart op de goede plaats en een conculega die me dikwijls vergezeld op de Japanse reizen. Well done Tjaard…

Ondertussen gaat het leven verder en de laatste der jumbo moesten gisteren getoond worden aan enkele klanten die speciaal uit Frankrijk langskwamen.

Nog een 10-tal serieuze kandidaat jumbo zwemmen er nog rond. Niet verkopen is niet erg, maar verkopen is nog plezanter.

David moest en zou showa hebben, dus even de bowl gevuld met enkele overblijvende showa. Nu kan je me vertellen wat je wil, maar als dit geen prachtige showa zijn, dan weet ik het ook niet meer.

Een bodybuilder bij uitstek en een niet te verwaarlozen sanke is toe aan een fenomenale verandering en verbeterd iedere dag. Nu nog hopen dat het sumi nog ooit zijn stempel gaat drukken, maar als dat gebeurd wordt ze onbetaalbaar

David kon ook zijn oog niet afhouden van de bijzonder sympathieke kohaku van Takigawa. Blijkbaar heeft hij hetzelfde gevoel als ik.

Kwaliteit hoeft niet perse de hoofdtoon te voeren. Als je deze reus van 80 cm echter goed bekijkt dan zie je een bijzonder goede kwaliteit maar niet goed genoeg voor de shows mee af te schuimen.

Moet dat echter ? In mijn ogen niet. De huidkwaliteit is superbe, het beni straalt en lijkt erop geklodderd zo dik, wat moet dat nog meer. Moest ze geen foutjes hebben, werd ze misschien onbetaalbaar !

Er werd een optie genomen op 2 stuks. Ik geef de mensen de nodige tijd om erover na te denken, alhoewel dat commercieel gezien soms niet goed is. Zondag echter weet ik of de deal door zal gaan of niet. Alleen hopen natuurlijk dat vandaag de koi niet zullen verkocht worden anders heeft hij tegenslag.

Ja, ik ben vandaag aanwezig. Dus laat me niet in de steek en kom even langs, al is het maar om even een tas koffie te drinken. Ik heb trouwens nog 1 vrijkaart voor de koishow over…

De foto van de show in Arcen bij mijn koivat werd me gestuurd door Ludo en Andrée, waarvoor mijn dank.

Meer afbeeldingen

 Arcen dag 2: afbeelding 1
 Arcen dag 2: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240