Arcen dag 2

Arcen dag 2

Er heerste een ontspannen sfeer op de show in Arcen. Er was een gezellige drukte, geen spanning en alle koi zwommen er ontspannen bij.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet lang geweest ben, want ik was pas vertrokken rond een uur of één en kwam pas rond 2 uur aan in Arcen.

Al meteen werd ik op de korrel genomen door Pieter, want ze moesten nog een foto hebben om op facebook te zetten met de winnaars van de grote prijzen.

Onmiddellijk kwam ik al wat bekenden tegen en de tijd vloog in principe voorbij. De eerste die ik tegenkwam waren Ronny, Beereke en zijn vriend Sandy waar we een tijdje mee gebabbeld hebben, En je weet als je met Beereke babbelt dan heb je voldoende stof om te babbelen...

Daarna toch even vlug naar de vats gaan kijken, maar echt veel koi heb ik niet gezien, want de tijd werd mij ontnomen. Ik kan dan ook helaas niet veel zeggen over de aanwezige koi.

Mijn koi zwommen allen goed rond , en buiten de senior tategoi award, won de tancho van Taniguchi nog een eerste prijs, en een showa een 2de prijs. Niet echt moordend maar de concurrentie was dan ook niet van de poes.

Morgen zal Ben trouwens de honneurs waarnemen want ik moet morgenvroeg op weg met enkele koikichi om koi te gaan bekijken waar zij interesse in hebben. De prijsuitreiking is dit jaar al om 11 uur, wat een goede zet is, maar zelf kan ik niet aanwezig zijn wegens verplichtingen.

Vermits Ans en Frans niet te ver van Arcen woonden, nodigden mij uit om nog eens naar onze prachtige Wakana te gaan kijken, wat ik uiteraard niet kan weigeren. Geloof me of niet, Wakana zag er superdeluxe uit.

Eigenlijk stukken beter dan in het voorjaar waar ik ze ingezet had op de show in Oldenzaal. Een misrekening in principe mijnentwege, ik had naar de raad van Frans moeten luisteren. Hij voorspelde toen al dat hij tijd nodig had om Wakana in conditie te brengen, en gelijk had hij.

Erger nog, want toen ik meldde dat ik eigenlijk niet veel koi meer had om in te zetten op de show, wou hij nog bellen om eventueel Wakana in te zetten....heb ik spijt dat dit niet gebeurd is. Maar ja, gedane zaken nemen geen keer....

Op haar 12de levensjaar ziet ze er nog uit als een pasgeboren veulen zo fris en monter. Het filmpje dat ik met mijn smartphone gemaakt heb doet haar geen eer, en ik vind het zonde dat ik mijn camera niet bijhad. Het is en blijft een bijzondere beauty....

De anderen, Dotterke, Isis en Noa zwommen als goden in de vijver, maar ik heb opzettelijk niet te veel koi gebowld, want wat voor nut heeft het om ze te storen.

Nadien nodigden ze me nog uit om in een bijzonder sfeervolle eeterij te gaan eten wat ik natuurlijk niet kan afslaan. Ik geef je op een briefje, ga hier maar naartoe, en geniet vooral van de huisgemaakte tapaz, een aanrader…the place to be...

Meer afbeeldingen

Arcen dag 2: afbeelding 1
Arcen dag 2: afbeelding 2
Arcen dag 2: afbeelding 3
Arcen dag 2: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240