Arendonk leeft ook nog hoor!

Arendonk leeft ook nog hoor!

Het is momenteel werken op 2 fronten, en dat is niet altijd eenvoudig. Ik moet natuurlijk ook zien dat ik geen fouten maak. Wat ik wel weet ondertussen is dat er een geweldig aanbod van koi aankomt, maar zo gauw ik alle informatie heb, zal ik daarover berichten.

Deze morgen om 8 uur kwam Robert al aangereden. Hij kwam even een kijkje nemen naar goshiki KA-NA23-0592 die ik aankocht begin vorig jaar van Taniguchi. Goshiki zijn toch speciale koi en kunnen bloedmooi zijn. Ik geloof dat er op de Momotaro koifarm ook goshiki werden aangeboden, maar daar heb ik geen info over ontvangen, buiten een filmpje.

Vermoedelijk werden deze op de veiling aangeboden en zullen ze wel peperduur verkocht worden want ik heb André er verder niet over gehoord. Er zaten op het eerste zicht wel exemplaren tussen die ik zou gelust hebben.

ginrin tancho van momotaroEen ginrin tancho hebben we op het laatste moment laten zitten omdat we weten hoe gevoelig de tancho bol op de koi is. Scheef is volgens de meesten niet goed, maar daar ben ik het absoluut niet me eens. Een geweldig ginrin siert deze ginrin tancho zeker en vast. Mijn handen zouden gejeukt hebben!

Dan werden er ook nog 3 koi verkocht die in vijver 4 zitten en eigenlijk niet meer op de website te vinden waren, daarom even opnieuw geactiveerd. Straks zet ik ze bij de koi verkocht in Arendonk en vul ik de rest misschien aan. Wat goed weer zou ik wel op prijs stellen, want ik moet aan de verkoop beginnen van de laatste 102 koi.

Kohaku 2306010 van Momotaro

Showa SH-V23-11 van Sekiguchi

Showa 2301064 van Sakai FF

De filmpjes van de koi zijn reeds een tijdje geleden gemaakt en ze zijn ondertussen al flink verandert. Het was zoeken om de juiste koi te vinden nadat we ze gespot hadden in de vijver waar ze rondzwommen, want nee, we hebben ze niet gebowld.

Zo dit was een tussendoortje, nu de informatie afwachten vanuit Japan dan kan ik mijn werk verder afwerken. Ik wel toch nog een woordje doen over de tosai showa die André gisteren heeft aangekocht. Beide zijn bijzonder goed voor de toekomst, ik zou zeker met hem contact  opnemen. 

Zo Arendonk heeft ook zijn duit in het zakje gedaan, dus nu is het wachten op de nieuwe info.

 

Meer afbeeldingen

Arendonk leeft ook nog hoor!: afbeelding 1
Arendonk leeft ook nog hoor!: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Zo das lekker hebben we ook nog een middag menu ha ha bedankt Luc 👍😂


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml