Dag 4 Japan

Dag 4 Japan

Vandaag is het de 1ste dag van de veilingen en het aanbod vandaag is alleen tosai. De nisai en andere worden morgen aangeboden. 

De hele wereld is aanwezig en het viel niet mee. Het is uiterst knap dat ik nog twee koi heb weten te bemachtigen. Om de aanwezigen al in het gevoel te laten komen werden eerst de tosai afzonderlijk geveild. Deze zijn ongesext, dus je hebt 50% kans op female of male.

Ik heb geprobeerd om hier toch op te letten waardoor ik diverse vermeende mannen heb laten gaan die echt heel goed waren. Je hoort mij zeker niet zeggen dat ik vrouwen heb gekocht, maar dit zijn showa waar we wat mee kunnen.

Persoonlijk vind ik dat het geen straf is als ze nog een jaar blijven zwemmen in Ameide, want ik kijk altijd naar de mogelijkheden. Ik hoor jullie denken "mooi verhaal", maar ik wil echt benadrukken dat ik mijn beste kennis heb gebruikt om goede kwalitatieve tosai aan te kopen die voor een democratische prijs kunnen aangeboden worden. Indien er interesse is op dit ogenblik voor één van deze tosai, dan heb je het voordeel van "Japan prijzen,"  wat altijd een financieel voordeel is. Neem hiervoor contact op met andré voor info.

Zo heb ik voor Michael grendel een box geselecteerd die zeker mogen gezien worden, en gezien de positieve ontwikkeling in de ontwikkeling van de koi bij Michael, zeker de moeite waard zijn om te verkopen. Helaas heb ik geen afzonderlijke foto's, maar je kunt de video's bekijken en eventueel contact opnemen met Michael.

In de Interkoi groep proberen we al onze klanten te bedienen, echter valt dit niet altijd mee. Iedereen kan zij geld maar een keer uitgeven wat plausibel is, al moet ik wel zeggen dat jullie de laatste jaren verwend zijn en ik kan je vertellen dat het niet makkelijk is.

Watr we als Interkoi willen is een goede prijs/kwaliteit verhouding zoals we in het verleden altijd al gedaan hebben en dat is niet eenvoudig. Het is niet zomaar kopen wat er te koop is. Er komt iets meer bij kijken.

Gelukkig hebben we wel 2 tosai weten te scoren uit het veilingaanbod en dan de box voor Michael. Ik hoor de vraag waarom zo weinig. Ja daar kan ik heel simpel over zien en dat zijn de prijzen natuurlijk. Ze zijn allemaal gretig om een koi aan te kopen en dat drijft de prijs natuurlijk op.

Het is een kwestie van met de beide benen op de grond te blijven staan. Tijd brengt raad en het grootste voordeel voor jullie is dat we zelf aanwezig zijn om de  koi te beoordelen en niet doen alsof we er zijn, want dat gebeurd ook!

De nisai volgen morgen en hopelijk kunnen we jullie het blijde nieuws vermelden dat we nog een topper hebben aangekocht, (de redactie: oeps, daar weet ik zelfs niets van ! ), 

 

Meer afbeeldingen

Dag 4 Japan: afbeelding 1
Dag 4 Japan: afbeelding 2
Dag 4 Japan: afbeelding 3
Dag 4 Japan: afbeelding 4
Dag 4 Japan: afbeelding 5
Dag 4 Japan: afbeelding 6
Dag 4 Japan: afbeelding 7
Dag 4 Japan: afbeelding 8

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

interkoi

Persoonlijk heb ik een groot zwak voor de SH-V24-0102. 

Jack

Zie wat je bedoelt Luc , maar de 0101 heeft wel een zeer goed frame / bouw voor groei.Zou mooi zijn kon je beide Koi volgen in hun eerste 5 jaar.
Verwacht eigenlijk toch een totaal ander body type tussen beide Showa.

interkoi

@Jack Ik kijk met dealers ogen Jack


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml