Augustus aanbieding

Augustus aanbieding

Nu ik toch in grote hoeveelheid ga kleien heb ik een hele partij klei laten produceren in grote verpakkingen, zodanig dat het prijstechnisch ook interessant zou kunnen zijn.

In plaats van zakken van 1,9 kg heb ik zakken laten produceren van 5 kg die ik nu ook kan aanbieden tegen een technisch plezierige prijs, namelijk 34.95 euro per zak van 5 kg.

Vanaf vandaag heb ik ook de probites in een dikke promotie gezet om de dumpingprijzen van Arcen volgende week een beetje op te vangen. Arcen is ervoor gekend om de laatste restjes weg te werken, en daarom deze kleine counter.

Beter dan sleuren met zakken van 10 kg voer zal ik deze tot eind volgende week aanbieden via mijn verkoopwebsite koiroyal.be. Alle zakken van 10 kg die momenteel nog in voorraad zijn bied ik aan, aan dezelfde prijs dat ze in Arcent aangeboden worden, namelijk 99 euro/10 kg.

Voor 5 euro worden ze ook overal in Belgie en Nederland geleverd, en als je nog eens met een bankoverschrijving betaalt, wat tegenwoordig vrij eenvoudig is, krijg je nog een extra korting. Geen gesleur meer met zakken, voor dezelfde prijs en netjes thuis afgeleverd, kan het nog beter ?

Om het plaatje nog completer te maken, bied ik een zak van 10 kg probites aan in combinatie met 5 kg van de beste klei voor 132 euro. Netjes voor je deur afgeleverd is dit een fantastisch aanbod al zeg ik het zelf.

Dan nog wat testen met de BaoBio tabletten. Een onbekende voor velen, een geliefd product voor anderen. Eerst Een kleine omschrijving:

CSIR, the Council for Scientific and Industrial Research (www.csir.co.za) uit Zuid-Afrika heeft een uniek product ontwikkeld: BaoBio Koi. Het betreft een stam van natuurlijk voorkomende, niet pathogene organismen, die de Aeromonas en Pseudomonas spp stammen beconcurreert.

Dit gebeurt door middel van het zogenoemde ‘Competitive Exclusion' principe, letterlijk vertaald met concurrerende uitsluiting. Het is een bekend fenomeen in de natuur. De groep organismen in BaoBio Koi is in staat het voedsel voor deze pathogene bacteriën weg te kapen, waardoor deze sterk gereduceerd worden.

In slechts 2 weken tijd kan een afname van 80% van deze pathogene bacteriën aangetoond worden. Na 4 weken is een reductie van 99,2% aangetoond. Daarnaast bevat BaoBio Koi een speciale bacteriestam, welke zweefvuil en vaste vuildeeltjes opruimen. Hierdoor wordt het water helderder en ontstaat er geen ophopingen van vuil meer. Ook wordt het voedsel beter verteerd door de Koi, waardoor ze sneller groeien en gezonder blijven.

BaoBio koi is een 100% natuurlijk product, bevat geen antibiotica of (agressieve) chemicaliën welke het ecosysteem van de vijver en/of het biologisch filter kunnen beschadigen.

Het is een volledig organisch (natuurlijk en niet genetisch gemanipuleerd) product. Ten opzichte van vergelijkbare producten die werken op basis van ‘Competitive Exclusion', heeft BaoBio koi een stabiele droge vorm, een erg hoog rendement en is zeer betaalbaar. Je kan het vergelijken met Pip, maar prijstechnisch veel interessanter.

BaoBio Koi is 2 jaar lang houdbaar zonder koeling en uiterst eenvoudig te doseren. BaoBio Koi wordt als een tablet geleverd en de gebruikskosten zijn erg laag in vergelijking met overeenkomstige producten.(€1,75/week/10m3 watervolume)

BaoBio koi is een oplosbare tablet die wekelijks aan het vijverwater moet worden toegevoegd. Er zijn twee verschillende tabletten. Een beige en een groene. Deze worden om de andere week gebruikt. Bij zware besmetting mag men de dosis verdubbelen, waarbij geen risico bestaat voor overdosering. Alle ingrediënten zijn organisch, biologisch en niet toxisch.

De eerste week worden 2 tabletten BaoBio Koi Nr. 1 per 10.000 liter opgelost en toegevoegd.

De tweede week worden 2 tabletten BaoBio Koi Nr. 2 per 10.000 liter opgelost en toegevoegd.

Vervolgens wordt elke week afgewisseld door 1 beige of 1 groene tablet per 10.000 liter te gebruiken. De beige en groene tabletten dienen nooit samen gebruikt te worden!

Het oplossen en activeren van het product wordt verbeterd door het in een emmer warm (35°C) water met een luchtsteen op te lossen voor 24 uur. BaoBio Koi is vervaardigd naar de hoogste kwaliteitsstandaard. Gezien zijn bijna 100 % rendement is het product veel voordeliger in gebruik dan alle andere gelijksoortige producten.

De normale verkoopprijs is 36.95 euro.

indien je een doosje BaoBio samen bestelt met 10 kg probites en 5 kg klei, doe ik er een doosje bij in hetzelfde transport voor 30 euro per pakket (20 tabletten, 10 beige en 10 groene)

Je kan alle bestellingen via www.koiroyal.be uitvoeren, of je kan me een mail sturen dan zorg ik dat het in de loop van de volgende week bij je in de bus zit. De klei wordt pas maandag geleverd, en is dus nu zaterdag nog niet aanwezig.

De koi gedijen in ieder geval bijzonder goed zoals je in dit filmpje kan zien. Het schept in ieder geval enorm veel plezier, en de meeste koi zien er momenteel geweldig uit. Ik ben uiteraard zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur en zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Aanbiedingen die je niet kan weerstaan, en alles vers.

5 kg Klei Breeders Secret: 34.95 euro

10 kg Probites + 5 kg klei Breeders Secret voor 132 euro

10 kg Probites + 5 kg klei Breeders Secret + 20 tabletten BaoBio voor 162 euro

Deze actie is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen of waardebonnen !!

Meer afbeeldingen

Augustus aanbieding: afbeelding 1
Augustus aanbieding: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240