Augustus, de goudenkans maand

Augustus, de goudenkans maand

Ieder jaar krijg je hetzelfde probleem en zijn er een aantal vissen die om de één of andere reden overblijven.

Alles zal wel zijn reden hebben, maar toch zijn het niet steeds de minst goede koi die overblijven. Soms zitten er nog echte juweeltjes tussen de "ongewensten".

Ik open de maand augustus dan ook als de maand van "de grote mogelijkheden" - "de gemiste kansen" - , of "de beste dealmaand". De volgende 3 zaterdagen en zondagen (9-10-16-17-23 augustus, 24 augustus NIET) zullen in het teken staan van de minder bedeelden, die nu als mooie vijvervissen kunnen bestempeld worden.

Op zaterdag 30 augustus organiseer ik dan ook een speciale dag om de jumbo nisai aan te bieden op een bijzonder speciale manier, die ik nog niet heb uitgeprobeerd. Er zijn nog een 20-tal nisai over van bijzonder goede kwaliteit. Hierover zal ik echter in de loop van de volgende dagen iets meer loslaten. Ik ga ze vandaag in ieder geval allemaal op film zetten, zodat de informatie uptodate is.

Zoek je nog een mooie kohaku, showa of sanke, breng dan nog even een bezoek aan Interkoi Arendonk. Er zitten nog waardevolle vissen tussen, zoals je op dit filmpje kan zien. Hier zitten nog 25 koi, zowel tosai als nisai als sansai van behoorlijke kwaliteit die in menig vijver zeker niet zullen misstaan.

Misschien ben je wel bezig met de opstart van een nieuwe vijver, misschien zijn er wel mensen die het hele pakket in zijn totaliteit willen kopen. Het is in ieder geval mijn wens om deze laatste 25 koi nog een thuis te geven dit jaar.

Al deze koi zitten nu binnen te wachten op een nieuwe eigenaar. Als je liever door de week komt, geen probleem, onderaan staat mijn telefoonnummer, bel me maar...Noteer 30 augustus in ieder geval als een speciale dag die je vrij moet houden.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137