Belgian Koi Show 23-24 juni

Belgian Koi Show 23-24 juni

De enigste Belgische koishow zal dit jaar plaatsvinden in Bokrijk, en dit op 23-24 juni.

Je kan er een complete daguitstap voor de hele familie van maken. Het toegangsticket voor de Koi Show geeft meteen toegang tot het Openluchtmuseum van Bokrijk. Op zaterdag en zondag 23 en 24 juni 2012 tussen 10 en 18u. Daarnaast kan je nog een bezoekje brengen aan de grote speeltuin of combineren met een wandeling in het arboretum. Combinaties die beslist de moeite waard zijn.

Enkele voordelen

de wedstrijdvaten en standen kunnen opgesteld worden op een mooie egale grasvlakte. Het kader is een  prachtige oude Engelse tuin . De standjes van de exposanten/dealers  kunnen mooi rond de vaten geplaatst worden.

de bezoekers kunnen het ganse domein , de koishow, het openluchtmuseum, de ommuurde tuin, het arboretum, enz. onbeperkt bezoeken dankzij het combiticket.

Op het domein zijn verschillende eet- en drankgelegenheden  om even te verpozen.  Er is ook een grote speeltuin voor onze kleinsten aanwezig. Kortom, het ganse gezin kan hier zijn gading vinden.

Er zijn twee ruime parkings voorzien vlakbij het showterrein. Ook met de trein is dit domein makkelijk bereikbaar. Bokrijk heeft een eigen station. Voor de standhouders en vrijwilligers zijn er ruime niet betalende parkings voorzien.

Als dit geen beloftevolle show is ?

Of wij zullen aanwezig zijn is mij nog niet helemaal duidelijk. De show van Appeltern is slechts enkele weken voordien, en ik wil slechts 1 show per jaar meedoen. Het zal een moeilijke keuze worden.

Neem ook een kijkje op de website van Bokrijk om dit mooie plekje in België te ontdekken.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240