Belgian Koi Show 7-8 mei

Belgian Koi Show 7-8 mei

Nog enkele weken en dan is het zover. De eerste live koishow meld zich aan op 7 en 8 mei in Merelbeke België. Begin juni zal de Euregio koishow na 2 jaar opnieuw plaatsvinden. 

Ik wil even melden dat ik aanwezig zal zijn op de BKS met 3 vaten, waarvan 1 groot vat en 2 kleine vaten. Ik had gehoopt dat ik eindelijk een vat op de hoek zou krijgen, maar blijkbaar is mijn gewicht niet zwaar genoeg om dit te verdienen. Ik ben dan ook maar de runner up vorig jaar.

Op bijgaande foto kan je zien waar ik sta met de vaten 9 - 10 en 11 en mijn stand is 12 en 13. Het mooiste zou zijn als ik vat 6-7 en 8 zou hebben gehad, lekker dicht bij mijn stand, maar blijkbaar was dat niet mogelijk.

Welke koi ik ga inzetten is nog niet duidelijk, ik moet nog een keuze maken. Gewoonlijk doe ik dat pas tegen dat het zover is, en ik heb keuze genoeg. Zoals altijd zal ik andere koi inzetten iedere keer als ik een show meedoe. 

Ik ga dan ook rustig de tijd nemen om alle koi even op een rijtje te zetten en kijken of ik mogelijke prijswinnaars kan selecteren. Wie zich geroepen voelt om even langs te komen op de stand is natuurlijk welkom. 

 

Meer afbeeldingen

Belgian Koi Show 7-8 mei: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml