Nu zaterdag presentatie showa Sakai FF

Nu zaterdag presentatie showa Sakai FF

De showa van Sakai FF moet ik opnieuw fotograferen en filmen, want die dingen zijn zo hard veranderd dat ze niet meer herkenbaar zijn. Maar vooraleer ik dat ga doen wil ik deze nu zaterdag even presenteren.

Het zijn dus verrassingen, want die beestjes zij enorm veranderd. Ik kan het alleen maar aantonen door het filmpje bij aankomst van de showa te laten zien, en daarna een vergelijk te maken met de showa zoals ze er  nu uitzien. Het verschil is opmerkelijk.

Het is trouwens onmogelijk om te herkennen welke showa bij de bijhorende foto hoort. Daarom wil ik de showa nu zaterdag presenteren in de verschillende prijsklassen, om daarna de overblijvende showa te fotograferen en opnieuw in de verkoop te zetten. Volgens mij is hun metamorfose nu volledig gedaan. 

Ik zal de prijzen heel democratisch houden en onderverdelen in 295-595 en 795 euro. Ik denk bovendien dat ze het zeker waard zijn, want ze zien er in ieder geval allemaal meer dan goed uit !

Hoe zal dit gebeuren ?

Ik zal de showa tegen 11 uur in 3 bowls zetten. Iedere bowl zal een prijsklasse vertegenwoordigen. Een bowl van 295, een bowl van 595 en een bowl van 795 euro. Uiteraard zullen de beste koi in de duurste bowl zitten, maar dat zijn er maar een tweetal, en vind ik zelf bijzonder goed. De rest zal ik ter plaatse onderverdelen.

De showa zullen van 11 tot 12 uur te bezichtigen zijn, daarna zullen ze teruggeplaatst worden. De showa die verkocht worden zal ik inpakken zodat ze meegenomen kunnen worden. De week erop zal ik ook de overblijvende kujaku presenteren.

Eén van mijn klanten gisteren wou een showa aankopen, maar wou deze absoluut in een emmertje meenemen. Voor mij niet gelaten, want de klant is koning. Bovendien woonde de eigenaar maar op een 30 minuten rijden van Arendonk, dus dat kon voor de showa geen kwaad. Een filmpje hoort er wel bij nietwaar ?

Philippe maakte ook zijn keuze. De showa die niet aan bod kwamen werden teruggezet totdat er nog 3 overbleven. En dan is het een kwestie van kiezen. Een mango die reeds een aantal maanden geleden werd gekocht vervolledigde de keuze van zijn showa en samen werden ze ingepakt om mee naar  huis te vertrekken.

Er blijven er nu nog een 15-tal over die ik dus zaterdag wil presenteren en graag verkopen !

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml