Bescheiden succes

Bescheiden succes

Het spijt me, maar het was onmogelijk om een degelijke tosai van Sakai FF aan te kopen. Ik heb mijn best gedaan, zelfs met de hulp van enkele klanten om toch goede tosai binnen te rijven werd onmiddellijk gecounterd door.....ja door wie, dat weet je niet.

Ik heb zelden gezien dat de prijzen zo de pan uitrijzen. Ik heb me dan moeten beperken tot de yellow magic koi die min of meer betaalbaar waren. Eentje daarvan zal naar Duitsland gaan, want die heeft Michael gekocht. Een andere kan je bij mij aankopen indien gewenst.

Uiteraard mag je niet vergeten dat je een tosai koopt, maar als alles goed verloopt, koop je een nisai die rond de 65 cm of 65 cm+ zou kunnen zijn. Dat verandert de boel natuurlijk. Afwachten is dus de boodschap.

Ondertussen zijn we begonnen met nieuwe foto's en filmpjes te nemen van de aanwezige koi. Een berewerkje dat ik samen met Polleke in goede banen probeer te leiden. Regelmatig zal ik dan ook enkele nieuwe filmpjes posten van koi die klaar zijn om aangekocht te worden.

Bovendien zal ik deze aan weggeefprijzen proberen aan te bieden, want op een bepaald ogenblik zouden ze ook moeten verkocht worden. Een unieke gelegenheid voor bepaalde mensen die toch op zoek zijn naar goedkopere koi.

Vandaag zet ik in ieder geval de eerste 5 koi in de aanbieding die je straks nadat dit nieuwsitem is verschenen kan terugvinden onder de knop "nieuwste koi aanwinsten"  Ik zal deze koi gedurende enkele dagen hier laten staan met de hoop dat ik mensen kan motiveren om deze koi aan te kopen.

Indien er zich geen kopers aanmelden zal ik deze voorlopig offline zetten, en een andere manier zoeken om ze toch een thuisbasis te geven. De prijs is hoe je het ook bekijjkt een aanfluiting van de waarde.

Showa 2003009 van Izumya - 44 cm
Deze bied ik tijdelijk aan voor 795 euro

Showa 2003058 van Izumya - 46 cm
Deze bied ik tijdelijk aan voor 695 euro

Showa 2003067 van Izumya - 42 cm
Waardevolle showa voor de toekomst. Deze zet ik even niet in promotie, die is te waardevol: 1 250 euro

Showa 2003077 van Izumya - 48 cm
Deze bied ik tijdelijk aan voor 695 euro

Showa 2003078 van Izumya - 47 cm
Deze bied ik tijdelijk aan voor 595 euro

Dan nog een klein ding, helemaal niet belangrijk voor jullie maar wel voor mij. Er werden gisteren 705 unieke bezoekers geregistreerd op de website. Van die 705 mensen hebben 62 mensen op een emoji geklikt, of nog geen 10% van het totaal. Dat zou beter moeten kunnen. Het zou fijn zijn als je toch een seconde vrijmaakt om op een emoji te klikken om je gevoelens weer te geven. Dat mag natuurlijk ook op het boze emojietje, geen probleem hoor ! Sorry dat ik zo een zeurpiet ben over deze kleine dingetjes, maar ik heb af en toe brandstof nodig.

bezoekers

Meer afbeeldingen

Bescheiden succes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml