Bieden op enkele koi

Bieden op enkele koi

De countdown blijkt weinig succes te hebben. Ondanks het feit dat dit toch een uitstekende koi is, lijkt er geen interesse in een degelijke koi.

Ik veronderstel dat hij dan zonder problemen het einde van de countdown zal halen binnen 3 dagen. Daarom zullen we nu even het tegenovergestelde doen met enkele andere koi, namelijk bieden vanaf….

De koi zijn eigendom van een klant die een tijdelijke opvang heeft in één van mijn binnenvijvers, werden volledig gecontroleerd en goedgekeurd.

Ze zullen naast de countdown onder het nieuwe aanbod geplaatst worden. Ieder eerste bod is de prijs die vermeld staat bij de koi. Nadien mag je per 50 euro bieden om de koi eventueel aan te schaffen.

Showa nummer 1. Een zeer aantrekkelijke showa of een showa die veel harten zal stelen.

Start eerste biedingsprijs: 500 euro

De 2de koi is een kohaku met een speciaal patroon. De kohaku is 59 cm en zou iedereen kunnen bekoren. De kohaku is 5 jaar jong.

Start eerste biedingsprijs: 1250 euro

Koi nummer 3 is een karashigoi van 69 cm. Zijn bouw is niet zijn sterkste punt, maar de koi is zuiver en sympatiek.

Start eerste biedingsprijs: 750 euro

Koi nummer 4 is een maruten koromo showa. Hij is 3 jaar op de kop.

Start eerste biedingsprijs: 100 euro

Koi nummer 5 is ook een 3-jarige showa.

Start eerste biedingsprijs: 100 euro

Alle info over de koi zal dadelijk verschijnen onder de knop nieuwe koiaanwinsten. Alle koi worden voorlopig binnen opgevangen.

Biedingen beginnen met het vermelde bedrag, daarna wordt ieder bod verhoogd met 50 euro. Bieden kan tot woensdagavond 20.00 uur, nadien verdwijnen de koi in de vergetelheid.

Het liefst zou ik willen dat ieder bod via de reacties zal verlopen, maar ik begrijp dat niet iedereen wil gekend zijn of dat niet iedereen via facebook is aangesloten. Ik zal dan zelf een eventueel bod vermelden via de reacties zonder vermelding van de bieder.

Naast deze koi heb ik momenteel nog één vijver met prachtige koi die allen meer dan de moeite waard zijn. Je zou het de vijver met de laatste stuiptrekkingen kunnen beschouwen….profiteer ervan vooraleer het najaar weer begint….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137