Blije happy gezichten

Blije happy gezichten

Rond Mei dit jaar kwamen de kohaku binnen na een moeizaam in te plannen transport. Een kort opgroei-project kon gestart worden samen met de eerder binnen gekomen Sanke.

Vandaag en dit weekend worden de eerste koi opgehaald en de blije gezichten bij het ophalen van deze prachtge twee stapper gaven mij een warm gevoel. Na een uitgebreide rondleiding langs de vijvers en koi kreeg ik veel vragen over koi, fiiltering en kwekers. De Leergierig, interesse en op en top hobbyisten het spatten er vanaf en maakte mij ook weer enthousiast, wat is het toch een mooie hobby.

De kohaku vandaag is NL2104028 zie hier de film bij binnekomst: Kohaku 4 maanden geleden gemeten 21 cm. Zal hieronder gelijk de film plaatsen waar ik de koi meet voordat deze ingepakt wordt de andere twee die er bij zwemmen moest ik op verzoek filmen en meten. 

De kohaku op 1 Oktober 2021 dus ongeveer 4 maanden later is 35 cm en een goede 14 cm gegroeid, wat op 3,5 cm per maand komt incl quarantaine periode zie het resultaat op de foto en film: NL2104028 twee stapper gemeten 35 cm

Deze kohaku is slechts 14 maanden oud met scherpe aflijning die de schublijn volgt, mooi dik beni en goed shiroji en nergens secendair Hi, patroon is apart met zijn twee verschillende grote vlekken.

Veel plezier de kohaku gaat naar een vijver waar ook koi rond zwemmen van 20 jaar en ouder en waar de koi allemaal een naam hebben gekregen. Ben benieuwd hoe deze gaat heten.

Heb nog een paar leuke foto's toegevoegd van het gezellige ophalen. 

 

Meer afbeeldingen

Blije happy gezichten : afbeelding 1
Blije happy gezichten : afbeelding 2
Blije happy gezichten : afbeelding 3
Blije happy gezichten : afbeelding 4
Blije happy gezichten : afbeelding 5
Blije happy gezichten : afbeelding 6
Blije happy gezichten : afbeelding 7
Blije happy gezichten : afbeelding 8
Blije happy gezichten : afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml