Logi Label deze week. Op een klein ongelukje na heeft Bob het geweldig gedaan! En ik denk zelfs dat de ongelukjes nog aan ons zelf te wijten zijn want Bob geeft zelf al aan als ie een pipie moet doen.

" /> Logi Label deze week. Op een klein ongelukje na heeft Bob het geweldig gedaan! En ik denk zelfs dat de ongelukjes nog aan ons zelf te wijten zijn want Bob geeft zelf al aan als ie een pipie moet doen.

" />

Bob's eerste week(nu met filmpje)

De eerste week voor Bob in zijn nieuwe huis zit erop! Na een moeizame eerste nacht is alles eigenlijk allen maar beter gegaan. De eerst nacht natuurlijk wat onwennig zonder broertje en moeder en dus een beetje piepen :-) maar daarna alleen maar stukken beter. Ook is Bob regelmatig meegeweest naar

Logi Label deze week. Op een klein ongelukje na heeft Bob het geweldig gedaan! En ik denk zelfs dat de ongelukjes nog aan ons zelf te wijten zijn want Bob geeft zelf al aan als ie een pipie moet doen.

Eten en drinken doet ie prima en dat is volgens mij al aardig aan Bob te zien. Dacht ik vorige week nog een kleinere bak te moeten kopen lijkt het nu wel of de bak prima gaat. Hij staat er in ieder geval niet meer in om te eten. Bob en Cas zijn samen niet te houden. Spelen, spelen en spelen. Cas wijst Bob af en toe wel op zijn plaats, nog wel :-), maar het lijkt erop of Bob zich er niet veel van aantrekt.

Als Cas er eens vandoor gaat met Bob zijn blauwe aap dan moet ie opletten want voordat hij het in de gaten heeft pakt Bob hem gewoon weer terug. Bob is er ook al aan gewend om in de bench te vertoeven dus eigenlijk gaat alles op rolletjes. Ook op de zaak is hij geweldig en niet bij mijn bureau weg te slaan. Slaapt natuurlijk nog heel veel maar altijd bij mij in de buurt, geweldig!

Kortom, Bob is een geweldige hond en een fijne aanvulling op ons gezin. De nachten zijn kort maar dat hebben we er zeker voor over!

Meer afbeeldingen

Bob's eerste week(nu met filmpje): afbeelding

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml