Daar zijn ze weer...de muggelarven

Daar zijn ze weer...de muggelarven

Een jaarlijks wederkerend fenomeen is het gebruik van muggelarven om de psychische kant van de koi te ondersteunen.

Het heeft niet echt voedingswaarde, maar ol heb altijd het gevoel dat de koi het een leuk tijdverdrijf vinden om zich te goed te doen aan de zakjes muggelarven.

In het begin nog wat onwennig, maar dan genieten ze met volle teugen. Het is telkens een plezier om ze bezig te zien, en als ze het weer éénmaal kennen is het zakje binnen de kortste keren leeg.

Er was gisteren ook nog hoog bezoek om even naar de bijzonder indrukwekkende tosai van Momotaro te kijken, met daarbij de kashira van de veiling van april. Indrukwekkende showa hoor, zowel de ene als de andere. Als ze niet verkocht worden gaan ze na de show in Hasselt naar de grote vijver om verder te ontwikkelen. In het filmpje zie je één van de showa plotseling uit de bowl springen. Ik zag het dit keer niet aankomen, het kwam totaal onverwacht. Gelukkig sprong hij recht in de vijver, zodat er geen beschadigingen waren.

Ze zijn in het echt nog stukken beter dan op het filmpje was de reactie, en gelijk had ie....

Zoals jullie kunnen zien zijn er ook een aantal tosai van Sakai FF toegevoegd. Deze filmpjes en foto's heb ik pas donderdag gemaakt, en ik zie nu dat ik de foto's zo niet meer moet maken. De foto's zijn horizontaal genomen met 3 vissen tegelijkertijd, maar dat past zich niet goed aan in het systeem. Ik heb het onderste gedeelte dan maar blauw gemaakt. Via de filmpjes is er echter voldoende te zien volgens mij.

De verkoop hiervan gaat wel bijzonder snel want er zijn er niet veel meer over. Heb ik dan toch de verkeerde keuze gemaakt en moet ik mij meer richten op dit soort koi ? Wie zal het zeggen...

Ter informatie

Vandaag worden de tancho gepresenteerd tussen 12.00 en 13.00 uur.

Er zullen ook hamburgers op de barbecue gelegd worden.

Morgen, ben ik open van 10.00 tot 12.00 uur.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240