De 1ste selectie van koi volgens Nishikawa

De 1ste selectie van koi volgens Nishikawa

Onze vriend Nishikawa heeft weer een filmpje gerealiseerd. Hij doet dit telkens toch op een ludieke en plezierige manier met een vleugje humor.

In dit filmpje legt hij uit hoe hij de koi selecteert, misschien interessant voor sommigen die ook graag kweken. In de eerste selectie uit 60 000 koi houdt hij er 1600 stuks van over 2,67%.

Veel nieuws is er niet over te vertellen. Als er dit najaar naar Japan kan gegaan worden, dan is het misschien interessant om er eens langs te gaan. 

 Bekijk het filmpje, het is interessant.

Ik heb ooit meer filmpjes gemaakt van het selecteren van koi of sembetsu genaamd. Dit is een filmpje dat ik gemaakt heb in 2012.... of hoe leven en dood zo dicht aan elkaar verweven zijn, want al diegenen die een selectie niet halen gaan naar "the basket of death"

BEKIJK OOK DE LEUKE FOTO DIE IK GEPLAATST HEB.

UW MOOISTE FOTO OOK OP DEZE PLAATS ? STUUR ME JE FOTO EN IK ZAL DEZE PLAATSEN.
DE FOTO ZOU 1920 X 600 px  MOETEN ZIJN OF
JE MOET DE ORIGINELE OPSTUREN DAN REGEL IK DAT WEL.

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

8 reacties

KONDHO

Nishikawa, hij weet het zeker goed te brengen. Zijn weinig mensen op deze bol die hun medemens zomaar wat willen vooruit helpen, zijn meestal ook die 10% die steeds tegen de stroom in gaan, waarom tja, 80% van die ander volgen maar gewoon zeker.  Daar de prijzen pas aan de eindmeet worden gedeeld, zeker aangenaam om volgen. Was er wel niet bij vorige zaterdag maar wat er uit de 5 bovenkomt, zelfs moest je mogen reizen naar Japan, veel geluk maar zal teleurstellend zijn of als je ze weet te vinden, hoop ik dat je stevig op de benen staat bij het horen van de prijzen, showa springen er toch nog uit. Zitten wel wat visjes tussen die op het netvlies blijven hangen.


interkoi

Dit bericht kreeg ik van Raf en Niels aan. Dag Luc, nog eens even meegeven dat we er zaterdag van genoten hebben. Het was kort maar héél mooie vissen gezien, krijg het er terug helemaal warm van. In de achterste kleine verwarmde bak zaten prachtige showa\'s. Groeten Raf & Niels


Johan

Zijn er al data bekend van de veilingen Luc en gaan deze weer live gebeuren of online ?

interkoi

Jij weet zoveel als ik....dus niets....

Johan

@interkoi Afwachten dus wat onze Japanse vrienden gaan doen.


interkoi

vrienden ? welke bedoel je precies ? 😜

Johan

@interkoi Adam 😀


interkoi

die kan ik helaas niet bereiken....


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052