De 30 kleintjes in de aanbieding

De 30 kleintjes in de aanbieding

Raar maar waar, ieder jaar als ik naar de show ga, krijg ik een telefoontje met de melding dat ze voor de poort staan. Wekenlang zie je bijna geen kat, en ieder jaar hetzelfde ! Ik meld het zoveel mogelijk in ieder nieuwsitem, maar blijkbaar is dit niet voldoende. 

Als er iemand informatie geeft die uptodate is via de website, dan ben ik het toch dacht ik !  Ik gebruik alle mogelijke kanalen om info te geven, maar blijkbaar is dat nog niet voldoende. Vervelend voor de bezoekers, en bovendien irriteert me dit enorm !

Wat betref nu zaterdag zal  ik alle kleine tosai van Momotaro buiten in een bowl zetten. Het zijn in totaal 30 tosai en ze zijn nog niet verschenen op de website. De reden...nog geen tijd gehad om foto's en filmpjes te maken. 

De quarantaine is voldoende geweest. 6 Weken na aankomst, na controle voor KHV en CEV is het de tijd om trouwens alle koi op te komen halen. Er is geen excuus nu niet meer nodig, en als je niet op zaterdag of zondag kunt, dan blijft het ook nog mogelijk om door de week een afspraak te maken.

Ik zal ook een speciale geste doen voor die mensen die een tosai nu zaterdag aankopen. Je komt, je kiest, je betaalt en je neemt je tosai mee. Ik heb extra 12 bussen malamix besteld van Maarten Lammens. 

Bij aankoop van een tosai geef ik gratis 1 bus van 5 liter ter waarde van 65 euro cadeau. Moesten er meer dan 12 tosai verkocht worden, wat ik natuurlijk niet verwacht, dan heeft iedereen die geen bus mee naar huis heeft kunnen nemen, recht om achteraf een bus van 5 liter nog te ontvangen die ik nadien zal opsturen.

Bovendien zal ik de laatste boeken van Nishigoi Symfonie, geschreven door Rini Groothuis tentoonstellen, en iedereen die graag een exemplaar mee naar huis neemt, kan dit tegen een vergoeding van 20 euro. Ze zijn het meer dan waard. 

Veel info over deze tosai heb ik nog niet geschreven, maar een filmpje kan ik je wel laten zien. Ze zijn meer dan behoorlijk ! Ze zijn zelfs vrij beloftevol prijs/kwaliteit in acht genomen. ze zijn bijzonder levendig en spontaan.

Prijs: 350 euro + 1 bus malamix ter waarde van 65 euro.

Prijs 2 stuks: 315 euro + 1 bus malamix ter waarde van 65 euro

Prijs 3 stuks of meer: 295 euro + 1 bus malamix ter waarde van 65 euro.

Als je een vriend hebt, die eventueel ook een showa wil aankopen, dan weet je wat je te doen staat. Bij meerdere aankopen samen moet je de bus malamix wel delen !

Tussen 11.00 en 11.30 zal ik deze kleintjes in de bowl zetten en je keuze kan gemaakt worden. Denk er wel aan....ik heb geen pin automaat, dus als je zinnens bent langs te komen, zul je even bij de bank moeten passeren.

OPHALEN VAN ALLE KOI

Mag ik nogmaals de nadruk leggen op alle koi die nog in Arendonk zitten en opgehaald moeten worden ? Bij snel nazicht en enkele uitzonderingen daargelaten moeten er nog 43 koi opgehaald worden ! 

Gelieve dit zo snel mogelijk af te spreken. Er komen nieuwe koi binnen in de derde week van mei, dus alle hens aan dek om alles in goede banen te leiden ! Er is ook geen enkel excuus meer om de koi te laten zitten.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

eric

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml