Wie heeft er zin in de show ?

Wie heeft er zin in de show ?

Binnen een paar weken is het de euregio koishow. Altijd een gezellige show, helaas hadden ze maar 2 kleinere vaten voor mij ter beschikking; Toen heb ik resoluut besloten om een ander systeem toe te passen, namelijk andere koi dan normaal in te zetten.

Vermits ik nooit dezelfde koi terug ga inzetten op een volgende show, heb ik besloten om de mindere goden een kans te geven en zal ik één vat bezetten met koi die bijzonder goed zijn, maar vermoedelijk geen prijs zullen halen. Goed voor de andere deelnemers...laat deze ook maar eens winnen.

Ik zal dus 1 kleiner vat van 2,5 meter inzetten met koi die eventueel nog kunnen aangekocht worden. Ik heb een 12-tal  koi geselecteerd die de mogelijk interessant zijn om in te zetten op de show, en die nog niet verkocht zijn. Kijk aub niet naar de foto's, maar wees verstandig en kijk naar de bijhorende filmpjes.

12 KOI DIE MEE KUNNEN DOEN AAN DE SHOW

Kies en Koop je koi. Heb je interesse om mee te doen aan de show, dan kan je deze aankopen. Het meedoen aan de show is gratis, alle  kosten en dergelijke worden door mij betaald. Ik laat deze koi staan tot zondagavond, je kan eventueel nog komen kijken naar deze koi in het weekend, het zijn kanshebbers op een behoorlijke prijs.

Als de show gedaan is, zal ik ze mee naar huis nemen om te acclimatiseren en te ontslakken van de show. Ze zouden na een week mogen opgehaald worden. Dan zijn ze normaal bekomen van de strijd.

Het tweede vat zal ik bevolken met enkele koi die volgens mij meer dan goed zijn, maar vermoedelijk niet sterk genoeg om een grote prijs in de wacht te slepen. Het zijn bijzonder dankbare koi in mijn ogen. 

Tegen dat ze naar de show zullen gaan, zal ik ze s'morgens voor de show activeren, en te koop aanbieden tegen een tijdelijk verminderde prijs. Mooie koi laten zien heeft ook zijn charme vind ik, het kunnen niet allemaal winnaars zijn !

Van Interkoi moeten ze dus geen schrik hebben dit jaar ! 

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml