De All Japan Young Koi Show

De All Japan Young Koi Show

Dit weekend vind er het evenement plaats waar velen reeds lang op gewacht hebben. Hoe en wat is me niet helemaal duidelijk, ik weet dat het evenement zal plaatsvinden op de prachtige locatie bij het Himeji kasteel, en ik heb besloten om zelf ook een x-aantal koi in te zetten van mezelf en van klanten die mee willen doen om de wereld van de koi toch te ondersteunen.

NEEM EEN KIJKJE OP DEZE PRACHTIGE LOCATIE (filmpje 2018)

In deze barre tijden hebben we elkaar nodig en een beetje steun en animo is zeker meegenomen. Of er prijzen te rapen vallen weet ik niet, maar als je niet meedoet, dan weet je zeker dat er geen prijs te rapen is.

Normaal ben ik niet echt een wedstrijdkikker, maar in dit geval wil ik een uitzondering maken. Ik moet wel meedelen aan de eigenaars dat het kosten met zich meebrengt. In mijn ogen een normaal gebeuren en heel begrijpelijk.

De behandeling van de koi is in handen van Ryuki Narita en die heeft me een overzicht gegeven van de koi die meedoen. Op bijgevoegde foto's kan je zien wat de kosten inhouden. Ik zal het eventjes op een rijtje zetten.

Je hebt de entry fee, hoe doe berekend wordt is mijn een beetje onduidelijk want ik zie bij sommigen wel een bedrag bij sommigen niet, ik kan hier dan ook geen antwoord op geven. Dan hebt je de pool charge of de kosten voor het vat. Zo zie je dat de kosten afhankelijk zijn van de grootte van de koi.

Daarnaast vind je de handling charge per koi. Dit is het bedrag dat Narita bepaald voor het inpakken, wegbrengen, terug naar huis brengen en alle andere kosten voor deelname die door Narita gemaakt worden. Een heel normaal gebeuren volgens mij, want personeel kost ook geld, en het gebeuren (Himeji)  is op 300 km gelegen van de woonplaats van Narita (Aichi)

Donation zal bedoeld zijn om geld te geven naar keuze en tenslotte annual entry fee, dat is volgens mij het jaarlijks bedrag dat ik betaal om lid te zijn. Dus dit wordt ook niet aangerekend. Alhoewel ik hier niet zeker van ben. Om een goed inzicht te krijgen in de kosten moet je het bedrag delen door 125 en dan begrijp je ongeveer de kostenberekening ex onze beminde BTW natuurlijk.

Ik heb in dit geval de namen van de deelnemers voorlopig achterwege gelaten omdat niet iedereen wil gekend zijn van deelname. Indien er een prijs gewonnen wordt zal ik de deelnemers vragen of hun naam mag bekend gemaakt worden of niet.

Op dit ogenblik heb ik 9 koi ingezet op de show, waarvan een deel verkocht en nog een deel te koop is. Wie eventueel nog interesse heeft voor deelname, kan nog één van onderstaande koi aankopen voor het weekend. Volgens mij altijd leuk om mee te dingen naar het allerhoogste in de koiwereld, en dit is een unieke gelegenheid. De volgende koi zijn nog vrij:

Oshiba Shigure 2103021 van Suzusei - 17 cm

Doitsu Sanke van Hiroi 2103019 - 50 cm

Doitsu Sanke van Hiroi 2103018 - 50 cm

Meld je aan als je nog mee wil doen aan de ALL JAPAN YOUNG KOI SHOW. Naast de belevenis is het ook een steun aan zowel de koihobby als aan de mensen die het mogelijk maken om dit te organiseren.

 

Meer afbeeldingen

De All Japan Young Koi Show: afbeelding 1
De All Japan Young Koi Show: afbeelding 2
De All Japan Young Koi Show: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Matthijs

555


Roy

555


Johan

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml