De Belgische koishow 2017 is geweest

De Belgische koishow 2017 is geweest

Het was een gezellige drukte gisteren, met een betrekkelijk goede opkomst, al kan ik niet goed inschatten hoeveel volk er komt tijdens deze dagen.

De organisatie was in ieder geval goed, zoniet heel goed. Ondanks het feit dat de ruimte vrij klein is, is de gezelligheid troef. Het gevoel alsof je door straten bezaaid met koi wandelt, geflankeerd door bedrijven die hun produkten tentoonstellen is optimaal.

De Euregio koishow is totaal anders, maar beide hebben hun charme en warmte die ze zoveel mogelijk hun eigen identiteit geeft. Ik ben benieuwd te weten hoeveel mensen er op deze dagen komen. Bij navraag bij Patrick van de Euregio koishow kwamen daar dit jaar 3600 betalende bezoekers. Ik hoop dat de BKS dit ook even aan mij doorgeeft, want dat is iets wat iedereen graag zou willen weten.

Ondanks de moeilijkere bereikbaarheid om alles in en op te laden, is het gisteren in mijn ogen voorspoedig verlopen en werden er geen ernstige opstroppingen veroorzaakt. Ik hoop dat het financiële verhaal ook positief mag zijn, want we mogen trots zijn op een Belgische Koishow van dit kaliber dat door iedereen gewaardeerd wordt.

De kwaliteit van de aangeboden koi was bijzonder hoog. De gezonde concurrentiestrijd werd op het scherp van de snede gestreden, en iedereen was tevreden met de gewonnen prijzen. Mijn aandeel was momenteel wat beperkt wat betreft de prijzen, maar het kan niet altijd raak zijn.

Het hoogtepunt voor Interkoi was natuurlijk het verloten van de showa, le moment suprème, iets waar iedereen die een lot had gekocht op zat te wachten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat er zoveel loten zouden verkocht worden. Wat me vooral veel plezier heeft gedaan was de warmte die veel mensen uitstraalden toen ze hoorden dat Lobke en Matthijs te horen kregen dat ze hun kanokoi Asagi door hartstilstand verloren waren.

Ik ben me er nog meer van bewust dat ik kan rekenen op een geweldige klantenkring en ik kan het toch niet laten om enkele stukjes te laten lezen wat de mensen mij geschreven hebben:

Mocht je mij trekken met de loting dan zou ik ook graag de koi aan Lobke en Matthijs willen schenken. Een goed idee en ik hoop dat ze hem mogen ontvangen vandaag.

Ik wil voor 100 euro loten kopen, maar als je wint wil ik dat je de showa aan Lobke en Matthijs geeft

Dit is maar een greep uit de mails die ik hier voor heb gekregen, en zo zijn er ook mensen die het me mondeling hebben toegezegd.Ik wil de mensen dan ook oprecht bedanken voor hun medeleven en de warmte die er in deze harde tijden toch nog in de mensen sluimert.

Financieel is het voor mij geen groot succes, want in principe verkoop ik niets en wordt er ik ook financieel niet beter van. Ik voel geen behoefte om te proberen veel te verkopen tijdens een show, maar voel het meer als een plicht naar mijn klanten toe om aanwezig te zijn.

Het is een heel werkje om de stand op te zetten en de vissen te verpakken, maar het is altijd mooi om te weten dat er altijd hulp klaarstaat van klanten, hetzij van Ben, hetzij van Johnny, hetzij van Matthijs, hetzij van anderen, er is altijd iemand die klaarstaat om te helpen, waarvoor mijn dank.

Ik geef het niet graag toe, en zal het ook niet snel toegeven, maar de ouderdom begint toch zijn tol te eisen en het voorjaar was bijzonder zwaar. Ik heb er een hekel aan nu het rustig wordt, maar zo zit ik dus in mekaar en kan moeilijk verdragen dat het rustig wordt. Tijd om nieuwe acties te verzinnen…

Rest het me nog om te vertellen wie de winnaar was van de tombola en dat is eigenlijk ook nog een verhaal op zich. Tijdens de opendeurdagen werd me een bod gedaan van 1500 euro om dezelfde showa te verkopen, wat ik uiteraard niet deed vermits ik deze voor de tombola had gereserveerd.

Bart probeerde me verschillende malen te overhalen om toch de showa aan hem te verkopen, want dat het toch beter was om 1500 euro te ontvangen dan het risico te nemen om de showa te verloten en dat er geen loten zouden verkocht worden. Het was een reëel risico, maar dat strookt niet met mijn karakter…

Nu is het zo dat ik zelf ook niet verwacht had dat er veel loten zouden verkocht worden, en ik heb het altijd voor mezelf gehouden, maar er werd voor 2070 euro loten verkocht, wat meer is dan ik voor mogelijk had gehouden.

Wie was nu de winnaar van de showa….ja, Bart won de showa door de aankoop van loten voor 150 euro. En daarmee is het verhaal ten einde. Ik had de showa echt gegund aan Lobke en Matthijs, maar het heeft niet mogen zijn…helaas.

Ik ben je nog enkele filmpjes schuldig en dan gaan we er weer proberen een lap op te geven om verder op het elan van interkoi verder te gaan. Bedankt aan iedereen voor de geweldige steun en hulp.

Uitreiking van de trekking van de showa

Uitreiking van de trekking van de showa, gefilmd door Orlando in functie van koiquestion.

Een rondje vaten lopen op de Show" target="_blank" rel="noopener">

De koi na hun thuiskomst en hun verdiende rust

Tenslotte kan ik je de foto niet onthouden van de foto op de voorpagina. Hier zie je in realiteit hoeveel de mensen van mij houden, en dat ze me letterlijk willen kussen ten allen tijde. Rarara wie is deze mysterie men…jij vraagt…wij draaien….

Meer afbeeldingen

De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 1
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 2
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 3
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 4
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 5
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 6
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 7
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 8
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 9
De Belgische koishow 2017 is geweest: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240