Eerste dag Belgische Koishow

Eerste dag Belgische Koishow

De sfeer was gemoedelijk, het weer was perfect, en de drukte is moeilijk in te schatten omdat het een lang en geen overzichtelijk terrein is, maar de wandelgangen waren bij tijden goed gevuld.

Qua koi is het een voortreffelijke show met veel kandidaat winnaars, vooral in de grotere klasse. De, in mijn ogen gerechtvaardigde triomfator van de show was Filip Poppe met een bijzonder hoogwaardige kohaku.

Nu heb ik zelf nog niet de tijd gehad om alles te gaan bekijken, want ik heb de ganse dag klanten over de vloer gekregen en zo ging de dag snel voorbij.

Wat betreft mijn koi, voor zover ik begrepen heb, heb ik 2 x een eerste prijs. In ieder geval is de Asagi van David 1ste geworden en de doitsu showa van niemand is ook 1ste geworden. Ik weet echter niet of dit alle prijzen zijn, dus morgen weet ik meer....

De Doitsu Showa is trouwens goed van bil gegaan deze nacht, want het vat lag vol eitjes, en de mannen hebben hun plezier gehad. Ik heb nu geen doitsu showa meer, maar een "vermagerde doitsu showa". Misschien zie je het nog op dit filmpje.

Vandaag zal de loting plaatsvinden tijdens het uitreiken van de prijzen. Uiteraard is iedereen benieuwd wie zal winnen. Nog eventjes geduld en we weten wie de gelukkige wordt. Normaal zal de voorzitter van de BKS het verlossende lot trekken tijdens de prijsuitreiking.

Wat ik bijzonder op prijs stel is dat er veel mensen zijn die een lot kopen en indien ze moesten winnen, de koi ook aan Lobke en Matthijs zullen schenken, ter verzachting van hun verlies van de kanoko asagi.

Ik hoop nog veel bekenden vandaag tegen te komen en ik zal proberen vandaag wat meer filmpjes en foto's van de show te maken.

Meer afbeeldingen

Eerste dag Belgische Koishow: afbeelding 1
Eerste dag Belgische Koishow: afbeelding 2
Eerste dag Belgische Koishow: afbeelding 3
Eerste dag Belgische Koishow: afbeelding 4
Eerste dag Belgische Koishow: afbeelding 5
Eerste dag Belgische Koishow: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht