Laat nieuws vandaag

Laat nieuws vandaag

Ik was eigenlijk niet van plan een nieuwsitem te schrijven, maar besluit het dan toch maar te doen.

Wat normaal een spannende dag moest worden, is uitgedraaid op een dag om snel te vergeten. Na mijn aankomst in Hasselt, en bij het opendoen van een zak met mijn kleinere koi, bleek er 1 koi te zijn overleden.....de kanoko asagi van Lobke en Matthijs.

Er was geen leven meer in te krijgen, en bij volledig nazicht was er niets op aan te merken. De koi zag er picobello en gezond uit, dus we denken dat er sprake is van een hartstilstand...onbegrijpelijk en nog nooit meegemaakt.

We hebben nog meer dan een uur geprobeerd om de koi tot leven te krijgen, en mijn dank gaat uit naar de persoon op de foto die me niet 100 maar 200% terzijde heeft gestaan om te helpen. Ik ken de man niet bij naam, het is een Engelsman, maar zijn liefde voor koi is fenomenaal dat kon ik afleiden uit zijn medeleven en begeestering om de koi proberen terug tot leven te brengen....helaas.

Mijn dag was dus eigenlijk al om zeep. De kanoko asagi had ik geschonken aan Matthijs voor zijn hulp die hij al 10 jaar geeft aan Interkoi zonder er iets voor terug te verlangen. Het was de lievelingskoi van Lobke, en dat maakt het verlies dubbel zwaar.

Ik zou het verlies willen verzachten, maar ik weet op dit moment niet goed hoe of wat. Dit is ook de reden dat ik laat met het nieuws kom, want ik had gewoon geen zin meer om nieuws te schrijven, en ik was ook helemaal niet in de mood om foto's of filmpjes te maken op de BKS.

Het toeval wil echter dat ik een klant heb die voor 100 euro lotjes heeft gekocht, en als hij de showa mocht winnen die nu aangeboden wordt op de koishow, dan mocht ik iemand kiezen aan wie ik de showa cadeau zou doen. Een prachtig gebaar, en misschien is dit wel een unieke gelegenheid dat, als deze klant, die onbekend wil blijven de showa wint, zou ik deze aan Matthijs en Lobke cadeau willen doen. Het lot is dan ook in handen van de persoon die de prijs gaat trekken.

Ik kreeg wel de hulp van mijn trouwe klant Martin die niet zo heel ver van Hasselt woont, en wil hem toch bedanken voor de hulp.

Meer afbeeldingen

Laat nieuws vandaag: afbeelding 1
Laat nieuws vandaag: afbeelding 2
Laat nieuws vandaag: afbeelding 3
Laat nieuws vandaag: afbeelding 4
Laat nieuws vandaag: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137