De corona countdown

De corona countdown

Voor diegenen die de website regelmatig opvolgen zullen opgemerkt hebben dat er op dit ogenblik enkel koi opstaan met de codenummers die beginnen met 20 ofwel waar V20 in de code is verwerkt, op een enkele uitzondering na !

Alle koi van 2017-2018 en 2019 worden de volgende weken in promotie gezet. In de loop van het volgende uur zullen alle overblijvende koi aangebouden worden met het systeem van de countdown. De meesten weten wel hoe het werkt.

De koi zullen dagelijks met een bepaald bedrag naar beneden gaan. De persoon die beslist om op een bepaald moment een koi aan te kopen, koopt deze aan de prijs die op dat moment vermeld staat bij de koi.

Bij deze actie willen we momenteel alle koi proberen te promoten en te verkopen die voor 2020 werden aangekocht. Volgens mijn gegevens zijn het er niet zoveel meer, een goede 20-tal. En geloof me het zijn niet van de minste. Stuk voor stuk geweldige koi, en het doe me pijn  om de koi op deze manier aan te bieden. Nood breekt echter wet !

De countdown zoals ik het heb genoemd zal in dit geval automatisch omlaag tellen met een bepaald bedrag totdat 50% van de waarde van de koi behaald is. Met andere woorden als je lang genoeg wacht kan je de koi kopen aan de helft van de prijs.

Hou de website dagelijks in de gaten, misschien zit er iets voor jou bij. Ik hoop natuurlijk dat het enkele verkopen zal opleveren, maar niets is zeker momenteel. Bovendien mogen de koi blijven zitten tot het voorjaar zonder kosten. 

Alle koi zwemmen rustig rond momenteel en zijn in goede conditie. We zijn van plan een lichtjes aangepaste strategie uit te werken, waarbij kwaliteit het haalt van kwantiteit. Niet eenvoudig, maar wel een bewuste keuze.

Voor alle mensen die op zoek zijn naar goede, degelijke en zeker interessante betaalbare koi, raad ik aan om alles goed op te volgen. De koi zal ik zetten onder de knop 'grote uitverkoop 2021'. 

Na enkele dagen zal ik er steeds 1 koi tussenuit nemen, waarvan ik denk dat hij te goed is om aan de helft van de prijs verkocht te worden. Laat je dus niet verrassen !

VOLG DE COUNTDOWN EN DOE JE PROFIJT

STUK VOOR STUK MEER DAN BEHOORLIJKE NISHIKIGOI

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

Ga de kweker Takigawa steeds meer waarderen nu ik hier dagelijks met deze kweker bezig ben. En zie een mooie dame 1902002 in de Countdown staan.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74