De dag van de sanke

De dag van de sanke

Deze update wordt gedomineerd door Sanke. Vermoedelijk de lievelingssoort van Leo, want het zijn allemaal sanke die hij me doorgestuurd heeft. Leo komt sinds jaar en dag bij Interkoi. We hebben niet altijd op dezelfde golflijn gezeten, maar dat mag.

Maar toch is er gedurende de jaren altijd een respect voor elkaar geweest, en dat heeft toch geresulteerd in een aantal aankopen gedurende de jaren. Alle koi die ik vandaag zal tonen, herken ik meestal wel, maar zonder codenummers kan ik niet alles terugvinden zonder er bijzonder veel tijd in te steken, en dat is iets wat me momenteel wat ontbreekt.

Het zijn hectische dagen, waar je overvallen wordt met online veilingen op alle kanalen....of het een vooruitgang is, is nog maar de vraag, maar die zal zich in de toekomst wel beantwoorden. Het is wat het is in ieder geval, en zolang er online gekocht wordt, zal het niet veranderen voorlopig.

Ik stel voor dat ik alle koi eventjes via de filmpjes die ik aangekregen heb laat zien, en daarna enkele links naar de koi die ik gevonden heb in mijn systeem. Het is wel een spel van wit, rood en zwart, of shiroji, beni en sumi, maar daar is hoegenaamd niets verkeerd aan, integendeel....

Het eerste filmpje laat alle sanke zien, zowel groot als klein. Een bont kleurenspel van voornamelijk Sakai FF en Momotaro Sanke. Een krioelen van kleuren, dat je ook kan zien in het tweede begeleidende filmpje.

De koi die ik herken kan ik terugvinden op het nummer dat op het certificaat is geplakt. Dat geeft de nummer van de koi op de veiling door, en ik ben blij dat dit er nog op geplakt is. zo kan ik de koi eenvoudig terug vinden. Dit zijn de koi die ik gevonden heb:

Sanke SA-V18-12166 van Momotaro, nu 62 maanden

sanke SA-V21-10246 van Momotaro nu 27 maanden

Sanke  SA-V21-2427 van Momotaro nu 13 maanden

En dan is er nog natuurlijk de onweerstaanbare sanke die menig hart sneller heeft doen kloppen, hier nog in haar glorie periode te zien. Ze zwemt nog altijd gestadig rond en ik ben blij dat ik een goede vijver voor haar gevonden heb. Ze verdiende het.

Het is dus nogmaals een verwijzing naar het belang van codenummers als je in de toekomst informatie wil vinden over je koi. Ik kan die in een zucht en een wip terugvinden, dus ik kan niet anders zeggen dan noteer het ergens en bewaar het. 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch gecharmeerd ben van een bowl sanke van dit kaliber. Je ziet dat ze het naar hun zin hebben. Wel spijtig dat ik geen foto's heb gekregen van de vijver waarin ze verblijven, want dat had het verslag nog wat meer eer aangedaan. Leo staat echter niet graag in de kijker, en dat moeten we natuurlijk respecteren.

Als laatste filmpje, heb ik een koppeling gemaakt van alle sanke waarvan ik een filmpje doorgestuurd heb gekregen. In ieder geval, bedankt voor je bijdrage !

Ik heb ondertussen alle onlangs verkochte koi op hun plaats gezet, waarvan een gedeelte onder de noemer azukari 2022-2023, en de andere al onder verkocht in Arendonk. De overblijvende, een 28-tal worden nog aangeboden. Binnen enkele dagen zal ik ook deze op hun rechtmatige plaats zetten. 

 

Meer afbeeldingen

De dag van de sanke: afbeelding 1
De dag van de sanke: afbeelding 2
De dag van de sanke: afbeelding 3
De dag van de sanke: afbeelding 4
De dag van de sanke: afbeelding 5
De dag van de sanke: afbeelding 6
De dag van de sanke: afbeelding 7
De dag van de sanke: afbeelding 8
De dag van de sanke: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

13 reacties

Johan

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Eric

555


Rik

555


Koen

555


Eric

555

interkoi

555


Eric

555

interkoi

555


Frank

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml