De duiveltjes van Sakai FF

De duiveltjes van Sakai FF

De eerste koi worden opgehaald. Gewoonlijk gaat het dan over koi die voor de opgroei worden gekocht en dus op gelijkgestelde temperaturen zitten zodat overzetten geen probleem mag zijn.

In dit geval kwam Rik 3 tosai showa van Sakai FF ophalen. Ik heb er nog geen goede foto's van, maar dat zal in de loop van de volgende weken wel komen. Het was tevens een mooie gelegenheid om al deze kleintjes eens even te bekijken en er een filmpje van te maken.

Ze doen het goed en ik vind ook dat ze er goed uit zien. Het zijn wel echte showa met aanwezig sumi, maar met sterk beni en leuke patroontjes. Het is een vernieuwde aanwinst in het assortiment van Sakai, dat gewoonlijk over meer kohaku en sanke beschikt, maar vermoedelijk zal de showa lijn ook aan kracht winnen.

Het is daarom ook interessant dat deze peutertjes opgevolgd zullen worden. Uit de selectie hebben we er ook enkele geselecteerd die zeker de moeite zijn om aan te kopen. Als het wat warmer wordt zal ik toch eens een speciale dag organiseren om deze te presenteren, samen met de kujaku.

Het trio van Rik mag ook niet ontbreken, We zijn benieuwd hoe ze eind van dit jaar eruit zullen zien. Ze waren redelijk gegroeid op deze korte tijd, gemiddeld een 4 tot 5 centimeter. Ik heb er ook de grootste even uitgeselecteerd en gemeten en kwam zo op 25-26 cm. Toch een goed resultaat want ze waren bij aankoop slechts 16-18 cm als ik me niet vergis.

Hou ons op de hoogte !

KLANTEN DIE HUN BESTELLING NOG NIET HEBBEN DOORGEGEVEN ! LET EROP DE DATUM DAT HET AANBOD VERSTRIJKT NADERT

 
 DEADLINE 20 FEBRUARI

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

555


Phil

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml