Update Shiro Utsuri Omosako

Update Shiro Utsuri Omosako

Vorig jaar kocht ik verschillende shiro utsuri van Omosako uit de hogere prijsklasse. Ze werden ondanks hun forse prijs snel verkocht. Daarna wou ik voor de kleinere beurs ook wat shiro utsuri aankopen, ik kocht er 5 tegelijk aan. Slechts 2 ervan werden verkocht. Raar maar waar...

Van de week kreeg ik een update aan van deze shiro, en die wil ik je graag laten zien. Het is altijd mooi om een vergelijk te zien tussen aankoop en ontwikkeling, daarom zet ik ze hier even onder elkaar.

Shiro Utsuri Omosako 2105005 bij aankoop - 52 cm (de linkse onder)

Shiro Utsuri Omosako 2105005 9 maanden later - 63 cm

Op deze manier kan je goed de ontwikkeling van het sumi zien, en als ik dat vergelijk met de shiro die hier nog rondzwemmen, dan bemerk je zeker  het toenemen van het sumi. Ik ben altijd bang bij shiro voor het ontwikkelen van secundair hi, maar dat is bij deze zeker niet het geval.

De shiro die hier nog rondzwemmen ondergaan zowat dezelfde ontwikkeling, stevig sumi, maar uiteraard is de groei iets minder. Hier hebben ze toch regelmatig af te rekenen met stress en hogere bezetting van de vijvers, maar ze zien er eigenlijk allen bijzonder goed uit.

Vermits de verkoop hier toch niet geweldig is, zal ik ze een tijdje in promotie zetten. Ik zie ze iedere dag rondzwemmen, kan de grootte niet juist inschatten, maar ik denk dat ze toch tegen de 60 cm aanhikken. Het sumi ziet er voorbeeldig uit momenteel.

Dit filmpje werd gemaakt in december 2021 - shiro 2105002 - 1500 euro

Dit filmpje werd gemaakt in december 2021 - shiro 2105003 - 1500 euro

Dit filmpje werd gemaakt in september 2021 - shiro 2105004 - 1750 euro

Dit filmpje werd gemaakt in november 2021 - shiro 2105006 - 1500 euro

Wie zich geroepen voelt om één van deze shiro aan te kopen, gelieve me te contacteren. Een uptodate filmpje wordt graag gemaakt. Je ziet ze trouwens rondzwemmen in het onlangs gemaakte overzichtsfilmpje van vijver 1

 Naast de shiro stuurde Rudie me ook nog een update van een kohaku die in december 2020 werd aangekocht als tosai, maar ik kan ditmaal geen code vinden, dan wordt het moeilijk om te vergelijken. Het begeleidend schrijven zegt voldoende: Deze is van de zending van december 2020 - 59 cm  Super kwaliteit !

En wie herinnert zich niet de 250 kleine mango die ik aankocht ! Spielerij ten top, en oh zo plezant, dat vond ook Rio. Op een tiental na werden ze allemaal verkocht, de laatste zwemmen nog parmantig rond hier. Laat ze maar doen, ze doen het goed.

Of je ze nu mooi vind of niet is een andere zaak. Rudie stuurde me een filmpje van aankoop tot nu, en zo kan je de ontwikkeling volgen in dit filmpje. Ze zijn in 8 maanden tijd doorgegroeid van de kleinste 44 cm tot de grootste 54 cm.

Hier zijn ze veel minder gegroeid. Ik schat ze rond de 35 cm en de meesten zijn geel en oranje-kleurig. Ze worden vandaag de dag aangeboden voor 300 euro. Dit zijn de laatste der mohikanen. Je kan ze komen uitzoeken als je wil !

DE MOED VAN EEN LEEUW, DE KRACHT VAN EEN GEMEENSCHAP !

Loena HendrickxWij hebben niet de geweldenaars in de schaatssport zoals in Nederland die op hoog niveau presteren in China. We hebben onze Bart Swinks, maar dat is één van de weinige die af en toe furore maakt.

Maar we zijn toch trots op Loena, die een tijdje geleden 4de was op de Europese kampioenschappen en gisteren op de 7de plaats eindigde in de korte kur kunstschaatsen

Loena is van Arendonk en bovendien een dochter van mijn neef, en dat maakt het toch bijzonder. Een dik compliment is dan zeker op zijn plaats, en ja, we zijn er trots op.

Naast Loena kent Arendonk nog Rik van Steenbergen, 3 x wereldkampioen wielrennen, de gebroeders janssen, top duivenkwekers en hun duiven zijn nog altijd bekend in de ganse wereld. Ik woonde trouwens op 100 m. afstand. Jan van Eyck. Dit is toch het vermelden waard !

 

Meer afbeeldingen

Update Shiro Utsuri Omosako: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml