De eerste aankopen 2021

De eerste aankopen 2021

Ja, ik ben s'morgens altijd vroeg wakker. Mijn dag begint om 5.30 maar dat heeft ook zijn voordelen. Op deze manier heb ik makkelijker communicatie met Japan en kan ik sneller alles opvolgen.

Mijn eerste aankopen 2021 zijn een feit. Het zijn ditmaal geen Momotaro maar de wat moeilijker te verkrijgen Kanoko Red Karashi koi van Hirasawa. Op dit ogenblik moeilijk te verkrijgen en vrij kostbaar door de grote vraag.

Ze zijn respectievelik 81 en 83 cm, yonsai, dus kordate meisjes al. Om je even een verklaring te geven voor de naam. Kanoko betekent zoveel als gespikkeld, en karashi betekent niet meer of minder dan mosterd. Samengevat een gespikkelde mosterdkleurig koi met rode uitstraling, bijzonder gegeerd momenteel. Vooral bij de kleine mango hebben we dezelfde vragen, ze willen allemaal de rode gloed in hun mango belevenis. 

Dit zijn toch 2 koi die al een mooie lengte hebben en die zeker een formidabele lengte zullen bereiken vooraleer ze breder zullen worden. 

In ieder geval kocht ik deze kanoko red karashi deze morgen definitief aan en presenteerde ze aan 2 klanten die nu de optie hebben tot zondagavond. De bijgaande foto is niet echt van waarde, die komt later wel binnen. Ik ben te gretig om iets nieuws te brengen, daarom toch dit nieuwsitem erbij geplaatst.

De drang om te kopen is bijzonder hoog, ik hoop dat ik mij onder controle kan houden, want de tijden zijn onvoorspelbaar. Worden ze niet verkocht dan zullen ze in de verkoop worden gezet. Voorlopig zet ik ze dus nog niet online, maar je kan ze wel bekijken in de onderstaande filmpjes

Kanoko Red Karashi 2102001 van Hirasawa

Kanoko Red Karashi 2102002 van Hirasawa

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Dick

555


Dick

555


Jack

555


William

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml