U vraagt, wij draaien

U vraagt, wij draaien

Meer en meer wordt er gevraagd om een koi te presenteren via een filmpje. Daardoor vermijd je de verplaatsing die toch problematisch wordt in deze ongewenste tijden. Het ontbreekt dan echter wel de feeling of het ervaren van het persoonlijk bekijken van de koi.

Al is het één van de tosai uit Duitsland of Nederland, het is altijd mogelijk om contact met hen op te nemen en informatie aan te vragen. Indien mogelijk zal dit altijd gegeven worden.

Enkele dagen geleden vroeg Thijs aan Duitsland een update van een tosai, want hij zou graag een mannelijke tosai aankopen. Zijn oog viel op een toch wel zeer aangename sanke, waar weinig aan op te merken is.

Tosai blijft natuurlijk koffiedik kijken, maar dit exemplaar mag er best zijn. Het is sanke DU20097 van de tosai reeks bij Michael. De aankoop werd nog niet afgesloten, maar wat niet is kan nog altijd komen.

Er zwemmen trouwens nog heel wat tosai rond in Duitsland die misschien interessant. Het is een mooie aanvulling op de prijzige koi die niet iedereen kan kopen. Prijstechnisch heel sterk, dit zijn enkele voorbeelden.

Een greep uit de tosai 28-34 cm

Een greep uit de tosai 28-34 cm

Een greep uit de mango 26-28 cm

De tosai werden vorig jaar tijdens de veilingen aangekocht, de mango werden samen met mij aangekocht. Voor wie interesse heeft in dit soort koi, kan altijd rechtstreeks contact opnemen met Michael

Ik speel gewoon tussenpersoon en krijg hiervoor een kleine vergoeding. Hopelijk neemt niemand mij dat kwalijk, het is een onderdeel van zaken doen. 

Naast de koi uit Duitsland, worden er ook tosai aangeboden via Interkoi Nederland, en dit met vrij groot succes. Toch ook even Johan in het nieuwsitem vermelden die van zijn hobby, zijn plezier heeft gemaakt en mooie dingen verwezenlijkt.

Zo goed zelfs dat er niet veel tosai meer te koop zijn bij hem. Hij profileert zich niet als grootverkoper, maar als toegewijd verkoper voor een kleiner aantal koi waar hij wel zijn hart in legt. Dit resulteert dan ook in goede resultaren en tevreden klanten.

De meeste tosai worden dan ook als azukari bij hem gehouden tijdens de winter zodat hij deze optimaal kan verzorgen. Neem een kijkje in zijn quarantainefaciliteit.

Het is zijn wens om ieder jaar een aantal tosai te laten doorgroeien, en dat doet hij goed. Je hebt ook de gelegenheid om zijn eigen bestand te mogen bewonderen in zijn persoonlijke vijver waar een massa geweldige jumbo in rondzwemmen.

Zoals je kan zien kan samenwerken ook leiden tot mooie resultaten en hoeft het niet altijd haat en nijd te zijn. 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml