De eerste dag Japan

De eerste dag Japan

Ik was niet van plan om een nieuwsitem te schrijven, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na meer dan iedere dag een nieuwsitem te schrijven in meer dan 11 jaar, lijkt het wel een onvolkomenheid als ik niets neerpen.

Er is in principe niet veel te berichten, maar ik kreeg nog een filmpjes aan van de opgroeifaciliteit en dat kan ik ook niet links laten liggen.

De meesten zullen het filmpje al wel gezien hebben op facebook, maar wist je dat er ook mensen zijn die geen facebook hebben of willen hebben…

.

En daar moet je toch ook rekening mee houden, daarom even dit korte filmpje van de eerste voerbeurt van de tosai na hun transport.

Plaats hebben ze niet te kort en de omstandigheden zijn zeker niet minder. Er werden trouwens vandaag tijdens mijn reis nog 2 tosai verkocht uit deze serie.

Nummerke 28 was aan de beurt, en deze maruten kohaku is een oerdegelijk beestje. Ze heeft alles in huis om een goede winter door te maken, en je zult versteld staan in april als de koi opnieuw getoond worden.

Nummerke 73 is een andere sanke die van eigenaar wisselde, en let op….dit soort sanke, en let hier goed op hoe het sumi zal veranderen. Bepaalde vale sumiplaten zullen plaats maken voor beni of shiroji en bepaalde stukken sumi zullen sterk opdikken. Een goede sanke om te volgen.

De reis was voorspoedig gegaan, al blijft het een hele reis die je voor je kiezen krijgt, maar het plezier van koi kijken is niet te evenaren de komende dagen.

Er staan prachtige koi op het programma, en vooral de veiling geeft mij een goed gevoel. De koi van Sakai vind ik geweldig, en het kleine aanbod zou heel interessant kunnen zijn als de prijzen aanvaardbaar zouden zijn.

Ik vrees echter toch wel dat ze hoog zullen scoren, en ik weet niet of het de bedoeling is van Kentaro om deze te laten zitten tot in het voorjaar wat hij normaal wel aanbied.

Het zullen zeker interessante dagen worden, ik zal online proberen te blijven.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240