De eerste updates

De eerste updates

Het najaar betekent dat het tijd wordt om even de koi na te kijken, te meten en te filmen. Met wat geluk krijg ik dan een update binnen zodat iedereen wat mee kan genieten van de ontwikkeling van de koi.

Goed of minder goed, het maakt in principe niet uit, als men maar kan leren van bepaalde ontwikkelingen. Daarom dat ik het op prijs stel indien mensn mij deze informatie toesturen.

Binnenkort komt er trouwens een onderdeel in de vernieuwde website waar je de ontwikkelingen van koi kan blijven opvolgen.

Ik gebruik enkel de voornamen om aan te duiden van wie de koi zijn, tenzij mensen er geen probleem mee hebben dat hun naam genoemd wordt. Deze update komt van één van mijn “Peter’s”. Zijn kort verhaal ging als volgt:

Dag Luc,

Naar jaarlijkse gewoonte stoor ik mijn vissen in deze periode en net ik ze om ze toch even van dichterbij te bekijken. Zoals beloofd stuur ik je een filmpje van de koi die ik bij jou kocht.

Zoals eerder aangekondigd ben ik aangenaam verrast door de groei die ze dit jaar doormaakten.Ik heb tijdens het filmpje bij de introductie per koi telkens de groei van afgelopen jaar genoteerd.

Mocht het te snel gaan, het gaat over volgende koi:

- Showa 1603106

- Kohaku 1611006

- Showa SH-V17-10209

Vooral de 1611006 (+4cm) en SH-V17-10209 (+2cm) hebben het goed gedaan zonder kwaliteitsverlies. De SH-V17-10209 ontwikkelt ook traag maar gestaag sumi. Het verschil met de sumi bij aankoop is toch al behoorlijk geëvolueerd ... maar het zal nog een aantal jaren geduld vragen vooraleer de koi min of meer compleet is.

Dus mensen, als je het over je hart kan krijgen om een toffe foto met film door te sturen, liefst met vermelding van de codenummer van de koi, vind ik het fijn om deze in het nieuwsitem te plaatsen.

ZONDAG BEN IK NIET OPEN

Zondagmorgen is druk bezet en ben ik dus niet open. Wel verzoek ik aan al diegenen die een bestelling hebben geplaatst voor producten om deze zo snel mogelijk op te halen. Dit weekend en volgend weekend ben ik nog open, maar dan ben ik gesloten van 5 tot en met 13 oktober, gelieve daar rekening mee te houden.

De mensen die gevraagd hebben om de producten op te sturen: dit zal maandag of dinsdag verzonden worden. Het is eventjes alle hens aan dek, maar het komt in orde.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240