De eersten gaan al naar huis

De eersten gaan al naar huis

Er zelf van genieten, dat is het motto, en zo gebeurde. Mijn verzoek om koi niet te lang bij mij te laten zwemmen wordt gehoord. Gisteren gingen de eerste koi naar huis, en kunnen ze de voorjaarsperikelen mee doorstaan indien nodig.

De eerste showa van dienst is de showa van Ben, met name de Showa met de fantasierijke naam "69". De showa heeft al een lange weg afgelegd en zou de 80 cm kunnen aantikken. Rudy was er blij mee, en dat is het voornaamste.

Voor de oudgedienden die nog de tijd meegemaakt hebben van de Shiro Showa bloedlijnen een 10-tal jaren geleden, dan zal je de bouw van deze showa nog wel herkennen. Dat was voor de beroemde showa die alles op haar grondvesten liet daveren, lion queen.... die in 2014 Grand Champion werd op de AJKS.

Maar Shiro Showa heeft veel gevoelens losgekweekt in die tijd, en het zijn zoete herinneringen die overblijven. Mijn eerste aankopen anno 2006/2007 waren ongetwijfeld een aantal bekende showa in die tijd die uit de Shiro Showa bloedlijn kwamen. Op de foto bijgevoegd, samen met Maeda San zie je nog de aankoop van deze 5 showa, toen een onvoorstelbare droom.

De nieuwe investering op lange termijn van Ben ging ook mee naar huis. Hij droomt weer van een ontwikkeling die zijn weerga niet kent, en dat is het waar koikichi het voor doen. Niet de afgewerkte koi, maar de koi die moeten afgewerkt worden. Ditmaal is het niet Momotaro, maar Ueno die het voorrecht krijgt. 

Het filmpje dat gisteren gemaakt werd is van bedenkelijke kwaliteit, daarom dat ik er nog even een degelijk filmpje van de showa heb bijgedaan. Ik weet nu al hoe ik de ontwikkeling kan inschatten, en ik weet nu al wat ik eind dit jaar of volgende jaar te zien zal krijgen. Focus deze showa in je gedachten en probeer deze te projecteren naar de toekomst. Ik zal de updates ongetwijfeld blijven geven, maar eerst nog een filmpje van toen ik haar aankocht op 25 november 2018.

Maar het was gisteren een drukke dag voor Ben. Er werd ook gebruik gemaakt van het fantastische aanbod dat ik gisteren voorgesteld had. Alleen de filmpjes ontbreken, daarom moet ik het doen met de laatst gemaakt filmpjes.

Paul had goed geluisterd naar de uitleg van deze showa van Hoshikin, en vooral heeft hij gebruik gemaakt van mijn promotie aanbod van dit weekend. Geef hem maar eens ongelijk. Een prracht van een showa zal dit worden. Veel van de showa van Hoshikin blijven er nu niet meer over...

En toen kwam Theo op de proppen. Hij had vorige week al zijn voelhorens opgestoken voor deze kohaku van Takigawa, maar toen hapte hij nog niet toe. Slim als hij was kwam hij gisteren op hangende pootjes terug om gebruik te maken van het lopende aanbod. Geef hem eens ongelijk ! Machtige kohaku van een machtige kweker...complimenten Theo, een dijk van een kohaku.

AANBIEDING VAN ZONDAG 2 FEBRUARI. 

Om deze zondag en het einde van de weekend promotie glans bij te zetten zal ik ook nog een daverende  showa in de aanbieding zetten. Als je deze bulldog ziet, dan kan je niet anders dan eventjes slikken. Op haar 30 maanden en bijhorende lengte van 74 cm, een jumbo pur sang.

Wie interesse heeft om deze showa aan te kopen moet mij maar even contacteren, en een eventuele overeenkomst overleggen. Ik ben best bereid om bij deze mastodont een duit mee in het zakje te doen. Maak gebruik van deze mogelijkheid, het zijn de laatste jumbo die nog beschikbaar zijn. Indien gewenst kan je ook gebruik maken van het bijgevoegde afbetalingsplan.

leaseplan

 

Meer afbeeldingen

De eersten gaan al naar huis: afbeelding 1
De eersten gaan al naar huis: afbeelding 2
De eersten gaan al naar huis: afbeelding 3
De eersten gaan al naar huis: afbeelding 4
De eersten gaan al naar huis: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

9 reacties

David

555

ben.

555


KONDHO

555

Polleke

555

KONDHO

@Polleke 555


interkoi

555

Johan

555

interkoi

@Johan 555

KONDHO

@Johan 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml