De eigenaars niet, de papa wel

De eigenaars niet, de papa wel

En hiermee bedoel ik dat de eigenaars liever niet op de foto wilden staan, maar de papa wel.

Normaal zou ik op deze zondag niet open zijn, wegens het lentefeest van mijn petekind, maar als men van zo ver komt, ben je verplicht om de mensen fatsoenlijk te ontvangen, tenminste zo denk ik er toch over.

Eén van de laatste overgeblevenen van de opensales nisai van december vertrok vandaag richting Hoorn, of een dorpje daar vlak in de buurt. Ze zat van december tot nu bijna binnen, en dan kon je helaas ook een beetje zien aan het verminderen van de intensiteit van de kleur.

Was ze 54 cm bij aankomst, dan is ze zonder speciale toestanden toch nog tot 60 cm verder gegroeid, en ik denk dat alle partijen daar blij mee waren. De moeder is dan ook de Yondan Mako sanke van Momotaro, die ondertussen 106 cm is, en die we al enkele keren live hebben mogen aanschouwen.

Het was de eerste keer dat deze mensen bij Interkoi geweest waren, en ik hoop dat ze tevreden zijn. Hier nog een klein filmpje van van deze sanke

Ondertussen kwam Johan zijn jumbo koi ophalen. Deze was voor zijn zoon, want die was altijd slechtgezind omdat de papa altijd zijn goesting koos. Dit wordt zijn persoonlijke pearl soragoi.

Bovendien kwam Johan ook een kijkje nemen naar de tosai van Momotaro die 10 dagen geleden zijn binnengekomen, en die zijn aandacht hebben getrokken. Zij zullen onderdeel uitmaken van een grootste actie die ik deze week zal opzetten, maar daarover morgen meer.

Wel plezierig is het filmpje van sorake als deze thuis in het vijvertje van zijn zoon zit. Ik ben altijd uitermate blij als ik een filmpje mag ontvangen. Voor velen is het misschien niet evident om filmpjes via mail te verzenden, maar ik kan je een makkelijke manier laten zien. Stuur alle filmpjes via www.wetransfer.com naar arendonk@interkoi.eu en het is zo gefixt. Deze website is er speciaal voor gebouwd om zware files te verzenden, zoals filmpje en HQ foto's. Ik vind het geweldig plezierig om filmpjes van klanten op de website te zetten, zodat iedereen er van kan genieten.

Wat ik normaal niet makkelijk doe, is foto's van mezelf plaatsen, maar ditmaal wil ik toch eens een foto van mij en mijn petekind tonen. Ik vind hem zelf zo mooi, en zeg nu zelf, wat een prachtig petekind nietwaar ? Wat ben ik er trots op....

Meer afbeeldingen

De eigenaars niet, de papa wel: afbeelding 1
De eigenaars niet, de papa wel: afbeelding 2
De eigenaars niet, de papa wel: afbeelding 3
De eigenaars niet, de papa wel: afbeelding 4
De eigenaars niet, de papa wel: afbeelding 5
De eigenaars niet, de papa wel: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240