De focus op enkele ginrin kawarimono

De focus op enkele ginrin kawarimono

Er zijn mensen die een zwak hebben voor ginrin, en er zijn mensen die ginrin niet graag hebben. Waarom is een vraag die moeilijk te beantwoorden is, zelf heb ik er zeker geen problemen mee, en vooral éénkleurige kawarimon van welke aard ook kunnen bijzonder mooi zijn.

Zelf heb ik er geen aangekocht, maar Michael probeert deze altijd op de veilingen aan te kopen. Het zijn koi die je moeilijk te pakken kunt krijgen, maar op de veiling van begin dit jaar had hij toch enkele boxen te pakken.

Ondertussen zijn deze ontzettend gegroeid, want dat doet Michael goed tot zeer goed. Hij wil deze graag via deze weg aanbieden aan mensen die interesse hebben. Naast eentje dat wat kleiner is, zijn de meesten zo goed als 50 cm momenteel en zien er bijzonder goed uit zoals je kan zien op dit filmpje.

Naast de ginrin heeft hij nog een aantal showa en kohaku in de aanbieding die ondertussen ook al flinke koi zijn geworden. De mango daarentegen worden enorm en kunnen makkelijk de 50-60 cm halen tegen volgend jaar. Ik heb wat filmpjes ontvangen van deze koi, waarbij één van de mango 48 cm aantikt...enorme groeicapiciteiten. Her een overzicht van het aanbod:

Kohaku nog beschikbaar bij Grendelkoi

Showa nog beschikbaar bij Grendelkoi

Showa nog beschikbaar bij Grendelkoi

Een mango uit de mangoserie -48 cm 

Meer info en prijzen kan je terugvinden op de website van Grendelkoi en contact opnemen is vrij eenvoudig via de kanalen van sociale media of via mail. Als er nu mensen zijn die graag één van deze koi aanbied kan hij het best contact opnemen met Michael rechtstreeks, want anders is het voor mij dubbel werk.

Hij begrijpt het Nederlands voldoende en kan ook in het Nederlands antwoorden indien nodig. De samenwerking tussen Grendelkoi en Interkoi is van die aard dat alle mogelijke verkopen kunnen gecoördineerd worden. Laat dit dus geen obstakel vormen.

De verkoop staat momenteel op een laag pitje, dus kunnen er nog altijd goede deals gemaakt worden. Ik ontving ondertussen nog een filmpje van Johan van Interkoi Nederland die enkele dagen geleden een prachtshowa leverde aan één van zijn klanten.

Het betuigt klantvriendelijkheid en zorgzaamheid om deze showa in deze conditie af te leveren. Vaag kan ik mij deze showa als tosai nog herinneren en ik moet zeggen dat de showa er voorbeeldig uitziet.

-------------------------------------------------------------------------

AANBOD TOT EN MET WOENSDAG 1 SEPTEMBER

Deel 1 van de aangeboden koi

Deel 2 van de aangeboden koi

Deel 3 van de aangeboden koi

Deel 4 van de aangeboden koi.

 

Meer afbeeldingen

De focus op enkele ginrin kawarimono: afbeelding 1
De focus op enkele ginrin kawarimono: afbeelding 2
De focus op enkele ginrin kawarimono: afbeelding 3
De focus op enkele ginrin kawarimono: afbeelding 4
De focus op enkele ginrin kawarimono: afbeelding 5
De focus op enkele ginrin kawarimono: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Johan

555

Wim DW

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml