De interkoi saga

De interkoi saga

Het waren hectische dagen deze week, en ik ga er niet teveel woorden aan vuilmaken. Wat ik wel heb gedaan is alle filmpjes die gisteren gemaakt zijn achter elkaar gezet, zonder knipwerk en deze in één film verwerkt. 

Het resultaat is een filmpje van ongeveer 30 minuten en ik raad iedereen aan om te kijken, want wat je gaat zien tart alle verbeelding. Je hoeft echt niet naar Japan om te zien wat je ook in dit filmpje kan zien en ik beloof je dat het nog waar is ook. Nu heb ik zelf niet veel gefilmd, het is van een andere hand. Jack was de filmer van dienst, en daar was ik voor één keer ook heel blij mee.

Wacht zeker het einde van het filmpje af, want ik garandeer je dat je daar nog iets te zien krijgt, wat de moeite waard is. Om met de woorden van Polleke te zeggen, relax en chillen met wat gaat komen in dit filmpje....geniet ervan.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Ik heb mijn besluit genomen in verband met de showa van Izumiya die nog overblijven. Dit zijn er nog een 50-tal. De bedoeling was om deze iedere week voor te stellen met keuzemogelijkheid van prijs. Dit gaat NIET MEER DOOR.

De beestjes hebben rust nodig, dat zie ik aan het gedrag en de uitstraling van deze showa. Ik wil ze rust geven en ik wil ze natuur geven, want anders zet ik een hele selectie op de valreep van de vernietiging. 

Volgende week zal ik ze nog één keer tonen, niet per 20 zoals eerst voorzien, maar allemaal samen, en dit voor de laatste keer. Om 11 uur zullen alle koi in een grote bowl gezet worden, en zal er een indeling gemaakt worden van prijzen zoals reeds vermeld: 395 + 5 = 400 euro / 495 + 5 = 500 euro / 595/ + 5 = 600 euro 

De 5 euro extra is een vergoeding voor de extra transportkosten die veroorzaakt werden door corona. De meeste mensen hebben het zonder morren geaccepteerd, maar "in de wandelgangen" zoals  het zo mooi gezegd wordt, zijn er opmerkingen. He zal me worst wezen wat er in de wandelgangen gezegd wordt. 

Dit zal de laatste keer zijn dat ze op deze manier zullen gestoord worden, want daarna ga ik ze rust en opnieuw vertrouwen geven door ze in een eigen habitat te zetten, waar ze terug op krachten kunnen komen, met de nodige mineralen en algjes om op topniveau te komen.

Er is nog altijd sprake van gesloten grenzen, maar met een document dat ik klaarmaak voor buitenlanders, is er geen enkel probleem om over de grens te komen. Op de tientallen buitenlandse gasten die ik al heb mogen ontvangen, geen problemen geweest, buiten eentje, en dat was gisteren.

Jack en Corina hadden tegenslag. Ze mochten niet door met het document, raar maar waar. Erg als je van Den Helder komt en je zou terug moeten....je zou het maar mee moeten maken ! Maar ik had nog een oplossing bedacht, dus er is altijd een oplossing voor een probleem, en ze kwamen gezond en wel in Arendonk aan. Verheug je als koikichi van de prachtige foto's en ongenuanceerd filmpje van 30 minuten.

De teller van de koi die nog opgehaald moeten worden staat ondertussen op 55. Er komt licht aan het einde van de tunnel.

FOTO VAN DE DAG

 

Meer afbeeldingen

De interkoi saga: afbeelding 1
De interkoi saga: afbeelding 2
De interkoi saga: afbeelding 3
De interkoi saga: afbeelding 4
De interkoi saga: afbeelding 5
De interkoi saga: afbeelding 6
De interkoi saga: afbeelding 7
De interkoi saga: afbeelding 8
De interkoi saga: afbeelding 9
De interkoi saga: afbeelding 10
De interkoi saga: afbeelding 11
De interkoi saga: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

18 reacties

KONDHO

555

Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


Robby Borgmans

555


rudy

555


The Untouchable

555


mark

555


Stéphane

555


Jack

555


Smetje

555


Andrée en Ludo

555


Wim

555


Johnny

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml