De interkoi saga

De interkoi saga

Het waren hectische dagen deze week, en ik ga er niet teveel woorden aan vuilmaken. Wat ik wel heb gedaan is alle filmpjes die gisteren gemaakt zijn achter elkaar gezet, zonder knipwerk en deze in één film verwerkt. 

Het resultaat is een filmpje van ongeveer 30 minuten en ik raad iedereen aan om te kijken, want wat je gaat zien tart alle verbeelding. Je hoeft echt niet naar Japan om te zien wat je ook in dit filmpje kan zien en ik beloof je dat het nog waar is ook. Nu heb ik zelf niet veel gefilmd, het is van een andere hand. Jack was de filmer van dienst, en daar was ik voor één keer ook heel blij mee.

Wacht zeker het einde van het filmpje af, want ik garandeer je dat je daar nog iets te zien krijgt, wat de moeite waard is. Om met de woorden van Polleke te zeggen, relax en chillen met wat gaat komen in dit filmpje....geniet ervan.

BELANGRIJKE MEDEDELING

Ik heb mijn besluit genomen in verband met de showa van Izumiya die nog overblijven. Dit zijn er nog een 50-tal. De bedoeling was om deze iedere week voor te stellen met keuzemogelijkheid van prijs. Dit gaat NIET MEER DOOR.

De beestjes hebben rust nodig, dat zie ik aan het gedrag en de uitstraling van deze showa. Ik wil ze rust geven en ik wil ze natuur geven, want anders zet ik een hele selectie op de valreep van de vernietiging. 

Volgende week zal ik ze nog één keer tonen, niet per 20 zoals eerst voorzien, maar allemaal samen, en dit voor de laatste keer. Om 11 uur zullen alle koi in een grote bowl gezet worden, en zal er een indeling gemaakt worden van prijzen zoals reeds vermeld: 395 + 5 = 400 euro / 495 + 5 = 500 euro / 595/ + 5 = 600 euro 

De 5 euro extra is een vergoeding voor de extra transportkosten die veroorzaakt werden door corona. De meeste mensen hebben het zonder morren geaccepteerd, maar "in de wandelgangen" zoals  het zo mooi gezegd wordt, zijn er opmerkingen. He zal me worst wezen wat er in de wandelgangen gezegd wordt. 

Dit zal de laatste keer zijn dat ze op deze manier zullen gestoord worden, want daarna ga ik ze rust en opnieuw vertrouwen geven door ze in een eigen habitat te zetten, waar ze terug op krachten kunnen komen, met de nodige mineralen en algjes om op topniveau te komen.

Er is nog altijd sprake van gesloten grenzen, maar met een document dat ik klaarmaak voor buitenlanders, is er geen enkel probleem om over de grens te komen. Op de tientallen buitenlandse gasten die ik al heb mogen ontvangen, geen problemen geweest, buiten eentje, en dat was gisteren.

Jack en Corina hadden tegenslag. Ze mochten niet door met het document, raar maar waar. Erg als je van Den Helder komt en je zou terug moeten....je zou het maar mee moeten maken ! Maar ik had nog een oplossing bedacht, dus er is altijd een oplossing voor een probleem, en ze kwamen gezond en wel in Arendonk aan. Verheug je als koikichi van de prachtige foto's en ongenuanceerd filmpje van 30 minuten.

De teller van de koi die nog opgehaald moeten worden staat ondertussen op 55. Er komt licht aan het einde van de tunnel.

FOTO VAN DE DAG

 

Meer afbeeldingen

De interkoi saga: afbeelding 1
De interkoi saga: afbeelding 2
De interkoi saga: afbeelding 3
De interkoi saga: afbeelding 4
De interkoi saga: afbeelding 5
De interkoi saga: afbeelding 6
De interkoi saga: afbeelding 7
De interkoi saga: afbeelding 8
De interkoi saga: afbeelding 9
De interkoi saga: afbeelding 10
De interkoi saga: afbeelding 11
De interkoi saga: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

10 reacties

KONDHO

Kijk en luister, 1+1=..., ja grootmeesters, zwemt wel nog wat rond in japan, maar is wel al iets anders als ge over miljoenen begint te praten nu zijn ons ministers al miljarden gewoon, maar 120 jaar geleden zij meneer pastoor ook al \" de kleine man zal betalen of den .... komt hem halen\".  Weinig mensen die u tijd enof toekomst kunnen verkopen toch. Geloof niet dat het prijskwaliteit beter zal worden, geniet hier elke dag van. Dank jullie wel.


rudy

Bedankt Luc ,voor de prachtige koi\'s die je gefilmd hebt!Er zit wat kwaliteit bijeen bij Interkoi .


The Untouchable

Existence and uniqueness bewijzen van een bepaalde oplossing is in de hogere wiskunde een alom bekend probleem, zo heb ik tijdens mijn hogere studies mogen ervaren. In het koiwereldje van de lage landen ligt dat echter helemaal anders: daarvoor hoef je alleen maar naar Interkoi Arendonk te rijden en je ogen de kost te geven, eventueel gevolgd door een unieke aankoop. 


mark

Prachtige film. Toch wel lekker om zo op een zondag te bekijken. Van heel het filmpje vind ik de Sanke van Geert toch wel bijzonder en wat een vis is de laatste Showa 😲😲😲


Stéphane

superbe reportage vidéo, et comme d\'habitude de très belles koi 👍


Jack

De kwaliteit die in Arendonk zwemt is bijzonder hoog, blijft een mooie ervaring. In het sleepnet uit de algen zo omhoog te zien komen , indrukwekkend. Over de Showa van Wim , doet mij denken aan de befaamde Shiro Showa bloedlijn van Momotaro. Machtige Koi ! Wat ook een machtige Koi was die zeker veel indrukwekkender word was de befaamde Silver Fox , complimenten aan de eigenaar. Het kleine gespuis vliegt hier al door de q ruimte op zoek naar voer en nog veel meer voer.......😄 Over de Kohaku , ik houd je op de hoogte Luc. En Ben vanzelfsprekend ook. Was  weer een aangename dag met echte Koikichi !


Smetje

Leuke film en prachtige kwaliteit dat we hier zien voorbij komen  Thnx


Andrée en Ludo

Wat een prachtige koi allemaal. We hebben genoten van de film, het was heel aangenaam kijken zo.


Wim

Ik heb genoten van de film, wat een geweldige vissen heb ik voorbij zien komen.  De kwaliteit druipt ervan af. 👌👌 Leuk om jullie zo bezig te zien Luc en Ben.  😀   Ga zo door.   Gr Wim.


Johnny

Wat een kwaliteit koi hebben we in 30min weer mogen zien. 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137