De kans van je leven

De kans van je leven

Een  straffe veiling, zo kan je het noemen. Een 20-tal tosai vooral van Takigawa en enkele van Matsue worden aan minimale prijs aangeboden op deze veiling die morgenvroeg 6 uur van start gaat.

Je kan het aanbod nu al bekijken natuurlijk maar vanaf morgenvroeg kan je een bod plaatsen. Alle koi zijn persoonlijk uitgekozen in Japan en beantwoorden aan alle aspecten van degelijke tosai. Ze zijn nu 10 maanden oud en bevinden zich bij Interkoi Arendonk.

Voorwaarde is dat de koi opgehaald moeten worden voor 15 juni ten laatste, maar dat zou natuurlijk geen probleem mogen zijn. Het bieden gaat in stappen van slechts 10 euro en ik hoop dat er eindelijk wat strijd komt om één van deze prachtige tosai aan te kopen.

Ik maak van de gelegenheid ook even gebruik om nog enkele koi die aanwezig zijn te presenteren. De eerste die in aanmerking komt is een specialleke. Een doitsu shiro utsuri met een ongewoon patroon.

Een rare koi om aan te kopen, en toen ik haar kocht wist ik eigenlijk dat het moeilijk zou zijn om deze te verkopen, want ze beantwoord niet aan de meeste vereisten. Niettegenstaande dit vind ik het zelf interessant om bepaalde speciale koi rond te zien zwemmen, en geloof me, ze valt op in je vijver.

De volgende vind ik bijzonder intrigerend. In dit filmpje van vorig jaar, zie je ze nog rondezwemmen maar ondertussen is ze al serieus van patroon verandert. Het is een toverballeke want ze ziet er nu totaal anders uit. Probeer ze er maar eens te vinden in het filmpje van vorig jaar.

De derde van vandaag is een ginrin showa van Isa. Deze 3 koi wachten op een nieuwe klant die voor hen zullen zorgen in de toekomst. Wie interesse heeft in één van deze koi kan me altijd contacteren. Neem ondertussen een kijkje bij het aanbod in de veiling

VEILING VAN INTERKOI

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml