De klok vijver 1 is bijna rond

De klok vijver 1 is bijna rond

Na de kohaku volgen nog enkele ginrin en tancho, maar dat is nog voor morgen. Dan is de klok rond en hebben we alle bewoners bekeken die zich nog in vijver 1 bevinden.

De 3 karashigoi werden gisterenavond laat nog verkocht, een onverwachte meevaller. Ben ik er blij mee ? Niet echt, want het zijn plezierige koi in de vijver en zeker de moeite waard om te zien. Onze vijver 1 is nu vrij van de gele kleur. Het heeft redelijk lang geduurd, maar daar kan vlug verandering in komen. 

De kohaku die overblijven zijn niet met veel, maar toch enkele leuke vijvervissen en zelfs showwaardige gevallen. Let vooral op die ene kohaku die ik in de aandacht zet. Een showwaardige kohaku zeker weten.

Bekijk het filmpje en maak je keuze.

Zoals je kan zien in het filmpje ben ik me wat aan het amuseren met het bewerken van de filmpjes. Je bent nooit te oud om te leren en ik ben autodidactisch ingesteld, met andere woorden, iets nieuws probeer ik zelf onder de knie te krijgen. Daarvoor heb ik een leuk programma gekocht voor niet te zot geld en kan je toch leuke effectjes creëeren. Een ontspannend tijdverdrijf in deze rustige periode.

Morgen doen we een beroep op vijver 2 of vijver 3 om een aantal leuke showa te laten zien. Daarna is het de beurt aan vijver 4 en daar zitten de meer populaire koi nog in. Maar we gaan het zien. Ondertussen is de hittegolf serieus aan het toenemen en moet ik toch wat maatregelen nemen om de quarantaine bakken wat te beschermen.

Ik krijg op dit moment regelmatig vragen om een bezoek te brengen. Persoonlijk vind ik dit plezierig maar bijzonder raar. Alle in het oog springende koi zijn reeds opgehaald momenteel, mijn vijvers zijn zo groen als gras, dus kijkers hebben weinig om naar uit te kijken.

De temperaturen zijn aangenaam, maar zoals je kan zien heb ik toch maar een parasol gezet boven de q-bakjes. Deze zijn bijzonder gevoelig aan temperatuursveranderingen. De verwarming staat op 25° waardoor de controle op afkoeling vrij optimaal is.

Ik heb gisteren even gechecked en de temperatuur stond in de loop van de namiddag op 28°. Als het nu s'nachts afkoelt, dan zal de verwarming dit opvangen tot 25° en is het temperatuursverschil zeker niet te groot. 

Ik wil ze iedere dag bekijken, maar doe het niet. Ik kan mijn nieuwsgierigheid bedwingen, maar toch is het moeiijk om niet even te spieken. In de loop van de volgende weken gaan we toch even neuzen in dit showa aanbod. 

Maar iedereen is natuurlijk welkom en we zullen altijd zorgen voor voldoende entertainment. 

LOPENDE ZAKEN

Lees ook: 3 supermooie karashi nog te koop (gisterenavond nog verkocht)

Lees ook: de laatste showa in de aanbieding.

Lees ook: de laatste sanke in de aanbieding

Lees ook: Tesla te koop.

Kijk ook: Foto van de dag

¨PERSOONLIJKE VRAAG

Vind je de animaties in de video's een meerwaarde of vind je dat ze geen nut hebben !

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

KONDHO

555


Wim DW

555


William

555

interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml