De koi toer

De koi toer

Een geluk bij een ongeluk. Door het document dat ik de mensen opstuur wordt je telkens doorgelaten bij de grensovergang. Zo ook gisteren toen ik een aantal koi moest uitleveren aan klanten in Nederland.

Ik had zelf nog geen koi moeten wegbrengen in Nederland, enkel in België. De meeste Nederlanders die naar Interkoi komen hebben ook geen enkel probleem met het document bij de grensovergang, en ook ik werd zonder grote problemen doorgelaten ondanks de zware controle.

Het is wel indrukwekkend, want ze staan niet bij de grensovergang, maar enkele kilometer verder. De vrachtwagens hebben geen problemen, de gewone auto's worden naar de zijlijn gecorrigeerd. Men las het document, ze waren uiterst vriendelijk en na het bekijken kon ik zonder problemen doorrijden.

Gelukkig voor mij, want het aantal koi dat ik moest wegbrengen was aanzienlijk in één trip, en ik was blij dat er geen problemen waren. Je kan makkelijik de grens naar Nederland over, daar is geen controle, maar het is in  het terugkomen.

Het is voor mij een drukke dag vandaag, en ik gun je de filmpjes die ik thuis gemaakt heb van de koi die het huis verlaten. De exodus is op dit moment enorm, en er moeten nog 70 koi opgehaald worden, deels nieuwe koi die ook pas eind mei, begin juni wegmoeten.

Kohaku 1704003  en 180001

De kohaku KO-NA18-1218

De machtige kohaku KO-NA19-46

En tenslotte kohaku KO-NA19-464  en KO-NA19-466

UIT WELK JAAR IS DEZE FOTO ?.

Wil jij ook eens een foto van jou vijver op de voorpagina ? Het kan. Stuur mij je foto toe, zo breed mogelijk en ik zorg ervoor. Ook ik heb ooit gedacht dat ik jumbo van hoge kwaliteit kon kweken. Ik kwam echter bedrogen uit. Was het maar zo simpel, maar zo simpel is het niet !

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

3 reacties

Matthijs

2011 ergens? Er blijven maar mooie koi gefilmd worden! Goed bezig daar. Fijn ook dat je met het juiste document gewoon vissen mag halen.. maar vooral dat jij zo ook een beetje ruimte kan creeeren!

interkoi

2011....nee hoor, toen was ik al veel wijzer geworden

Matthijs

@interkoi Nog wijzer? ;)


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240