De mooiste Koi van Europa

De mooiste Koi van Europa

Eindelijk terug een echte Koishow. Mag ik jullie vragen om onze Jpeg op jullie website te plaatsen, en indien mogelijk om ook aan jullie klanten door te sturen. Alvast heel erg bedankt. Dit is de mail die ik van de week aankreeg, dus bij deze geef ik de informatie door. 

Op deze beurs zullen de mooiste Koi van Europa getoond worden en met verschillende prijzen huiswaarts keren. De winnaars worden bepaald door een internationale jury, na een beoordeling van hun schoonheid in allerlei aspecten, zoals huidkwaliteit, lichaamsbouw en kleurpatronen.

De Belgische Koi Show staat tevens al jarenlang bekend voor de enorm hoge kwaliteit van de tentoongestelde Koi. De mooiste exemplaren van België, Nederland en Frankrijk zijn op de show te zien.

Naast het wedstrijdelement gaat het in de Koi show ook om het bijeenbrengen van de Koiliefhebber en hobbyisten van allerlei allooi. Het is een plek om elkaar te ontmoeten in gemeenschappelijke interesses, en een plek om veel kennis en informatie op te doen, omtrent het vijver- en tuingebeuren.

Dit door de aanwezigheid van standhouders die bakken kennis, expertise en materiaal meebrengen, klaar om los te laten op het grote publiek, gaande van filtermateriaal, testkits, Koivoer, enzoverder.

Breng daarbij de mogelijkheid om bonsai, planten en kunst voor in de tuin te kopen, en er is alles voorhanden om een perfect draaiende vijver te creëren, die er nog erg mooi uitziet ook 

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml