De nieuwe koi zijn binnen!

De nieuwe koi zijn binnen!

Gisterenavond vertrok het vliegtuig met onze koi vanuit Osaka. En vanmorgen waren ze veilig op Schiphol gearriveerd.

Het was voor ons de eerste keer dat we op een zaterdag onze koi op Schiphol moesten ophalen. En hopelijk niet voor de laatste keer, want wat was het relaxed. Weinig verkeer op de weg in de vroege ochtend, een supersnelle veterinaire controle en een verbazingwekkende vlotte douaneafwikkeling in het dierenhotel en voor dat we het wisten waren de 31 dozen ingeladen en terug op weg naar Arendonk. Ik had amper de tijd om een shaggie te rollen!

Om 12.00 uur waren we terug in Arendonk, waar onze "crew" ongeduldig stond te wachten op al dat moois uit Japan. Hieronder een tiental geweldige 80plus cm. jumbo's van Momotaro. En niet te vergeten een imponerende selectie VHQ Momotaro nissai, waaronder een aantal werkelijke droomvissen.

Altijd een stressvolle aangelegenheid, de aankomst van koi: de dozen openen (zijn alle koi wel in orde); uitpakken, water matchen, vis acclimatiseren enz. enz. Maar laat ik er niet veel woorden aan besteden: de foto's vertellen genoeg. Overigens de coverfoto van de liftende ochiba vond ik wel een supershot van mezelf.

Rini

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml