De onderhandelingsfase is begonnen

De onderhandelingsfase is begonnen

Zoals je kan zien zijn alle prijzen van de koi verdwenen. Dit heeft zijn reden, namelijk dat we dit jaar beginnen aan een onderhandelingsfase. Wat wil dat zeggen ? Eerst een woordje uitleg.

We leven in een bijzonder moeilijke tijd. Na 2 jaar corona begon de oorlog in Oekraïne met de meest desastreuze gevolgen vandien. Door de corona werd de animo in het koileven op een laag peil gezet, en door de oorlog werd ons leven sterk beïnvloed.

Feit is dat de verkoop sinds de oorlog op een bijzonder laag pitje is gezet, maar het grote probleem is vooral de hoge kostennota die onomkeerbaar zal zijn. Vooral de energiekosten eisen hun tol. Het geluk stond ook niet aan mijn zijde. Mijn contract verliep juist op het ogenblik dat het niet zou  mogen verlopen, zodat ik een verdriedubbeling van de energierekening krijg te verwerken.

Met de verkoop van koi alleen is dit een zware opdoffer die ik  moet proberen boven te komen. Daarom heb ik besloten om alle prijzen van de koi te laten verdwijnen, en de verkoop van koi te gebruiken om de  kosten te kunnen betalen dit jaar. 

Geen makkelijke beslissing, want koi verkopen doe je om het bedrijf rendabel te houden en niet om de oplopende kosten te kunnen betalen. Het is dan ook de bedoeling om dit jaar zoveel mogelijk koi van meer dan hoge kwaliteit verder aan te bieden tegen prijzen die kant noch wal raken.

Er zullen dan ook kortingen gegeven worden van 10% tot 50% op het bestaande assortiment. Plezierig is dit niet, maar helaas is dit een gevolg van de gebeurtenissen waar ik niet  om gevraagd heb.

De hoogte van de korting is natuurlijk afhankelijk van de koi. Alle bestaande prijzen van de koi zijn genoteerd. Het is je recht om eender welk bod te doen op eender welke koi. De minste korting zal je krijgen op koi die beginnen met 22 of V22. Dit zijn aankopen van dit jaar. De hoogste korting zal je krijgen van de koi die iets langer in Arendonk verblijven. 

De meeste koi zijn maximaal 2 jaar in Arendonk, en ik garandeer je dat ze nog allemaal van meer dan goede kwaliteit zijn. Hoe gaat het in zijn werk ?

Bekijk alle koi aandachtig. Van het ogenblik dat je een koi in het vizier krijgt waar je een zwak voor hebt, dan kan je me een mail sturen met de vraagprijs. Deze is hier genoteerd, en is altijd zo geafficheerd. Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord op je vraag. Je krijgt de normale verkoopprijs via mail teruggestuurt en daarbij de korting die je krijgt.

De korting kan afhankelijk van de koi oplopen tot 50%, maar verwacht niet dat je op de koi van dit jaar van deze korting kan genieten. Graag doe ik het niet, maar nood breekt wet. 

Uiteraard is het mogelijk om eerst een filmpje te laten maken van de koi die je bekoort. Ik zal dit zo snel mogelijk doen en dit opsturen, inclusief de huidige maat. De meeste gegevens zijn zo goed als 100% juist. Dit wordt in principe dagelijks bijgehouden.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml