De overkappingen zijn eraf

De overkappingen zijn eraf

De overkappingen hebben hun nut bewezen en zijn gisteren verwijderd.

Vandaag zal er ook een grote verhuizing plaatsvinden, want morgen komen er een groot aantal nieuwelingen binnen, en niet van de minste.

Het enige probleem dat ik altijd heb met nieuwelingen, is dat er ook altijd ouwelingen zijn, en die zitten hier ocharme nog maar van december, sommigen van vorig jaar april. Hier moet ook dringend een plaats voor gevonden worden.

Ik raad dan ook alle mensen aan die niet op zoek zijn naar het ultieme, om even te komen kijken en je zal verrast zijn door het aanbod, maar vooral door de gunstige prijs.

Het is juist voor die koiliefhebbers die niet het uiterste van een koi verwachten die interessante aankopen kunnen doen, door die koi uit te kiezen die door de anderen niet gewenst zijn. Slechter ? Vergeet het maar…integendeel….

Ik moet echter oplossingen bedenken om voor alle koi die ik aangekocht heb een goed thuis te vinden. Veel zijn het er niet, slechts een 20-tal, maar wat er is, is zeker de moeite waard, en een bezoekje aan Interkoi kan nooit geen kwaad.

Het is weer een vreemd gezicht om de infrastructuur te zien zonder de overkappingen. Ik heb ze veilig opgeborgen, en ik moet zeggen dat ze niet veel plaats innemen. Wat je op de foto’s tegen de zijkant van het nieuwe clubhuis ziet staan, is alles wat je nodig hebt om op te bergen.

Het afbreken nam ook niet veel tijd in beslag, enkel het reinigen van de elementen vroeg de nodige tijd. In totaal heb ik er helemaal alleen een 3-tal uurtjes aan gewerkt. Wees er op tijd bij en bestel zeker een overkapping tegen eind van dit jaar. Niet op het einde van het jaar eraan beginnen te denken, maar nu al voorbereidingen maken, het is elke cent waard.

Ondertussen zijn er ook nog enkele tosai naar huis vertrokken. Deze komen uit de eerste serie die ik nog dit jaar aankocht. Een tancho Showa en een gewone tancho. Ze waren beiden meer dan 3 cm gegroeid op de korte tijd dat ze hier waren, dat beloofd….

Nu de kappen eraf zijn kon ik het natuurlijk ook niet laten om een filmpje te maken.

Kom gewoon even op zaterdag of zondagvoormiddag langs om een kijkje te komen nemen. Kopen is gewenst, maar geen verplichting….er is wel bijzonder veel moois te zien, dat geef ik je op een briefje…het bestand dat binnenkomt is eigenlijk fenomenaal te noemen….

Meer afbeeldingen

De overkappingen zijn eraf: afbeelding 1
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 2
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 3
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 4
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 5
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 6
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 7
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 8
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 9
De overkappingen zijn eraf: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137