De showa van Kibi

De showa van Kibi

Er werden bij de levering van de showa geen certificaten gevonden, dus even contact opgenomen met de kweker om te vragen of hij een digitale versie van de certificaten kon opsturen, zodat ik ze bij een volgend bezoek zou kunnen meenemen.

En zo werd gedaan ! Binnen een dag ontving ik de digitale versie van de 9 showa van Kibi, want olala certificaten zijn toch zo belangrijk ! Ik geef ze al 15 jaar af bij bijna iedere koi, maar het is pas de laatste jaren dat mensen het als een voorwaarde zien bij aankoop van een koi.

Dus het eerste wat wij tegenwoordig zeggen ! Vergeet de certificaten niet ! De kweker Kibi, wiens echte naam Yoshiaki Okada schijnt te zijn, spreekt redelijk goed Engels en dat maakt het wat makkelijker in de conversaties.

De naam duikt de laatste jaren geregeld op, en met succes, want datgene wat hij levert is gewoon goed ! Je kan wat informatie over hem vinden op zijn facebook pagina, waar je trouwens nog een afbeelding ziet van de shiro die ik een jaartje geleden bij hem gekocht heb. 

De koi die nu nog bij mij rondzwemmen en die vorige week aangekomen zijn, zijn showa en ginrin showa. De meesten zijn nog niet verkocht, en dat begrijp ik eventjes  niet zo goed. 

Patroontechnisch zeer aantrekkelijke showa, met verrukkelijke patroontjes, wat dominant sumi, maar dat zou het probleem niet mogen zijn volgens mij. De prijs is toch vrij democratisch en niet overdreven in mijn ogen. Kwaliteit/prijs verhouding zeker in orde !

Het zou spijtig zijn als deze kweker niet beloond wordt voor zijn inspanningen om op te boxen tegen de grote koikwekers waarbij je voor dezelfde kwaliteit minstens het dubbele, zo niet het driedubbele voor betaald.

Ik breng ze dan nog eens eventjes in de aandacht en als je in de zoekfunctie "onder het onderdeel koi aanbod" het woord "kibi" invult, dan zul je alle koi dadelijk van deze kweker zien verschijnen. Ik laat nog even enkele filmpjes van de showa van Kibi zien:

SH-V22-0493   -    SH-V22-0494   -    SH-V22-0495   -    SH V22 0496 

SH-V22-04100   -    SH-V22-0498

SH-CH21-116   -   SH-V22-0497

SH-CH21-112

Nog even vermelden dat de informatie op de certificaten van bij aankoop is. De koi zijn ondertussen een seizoen ouder en de lengte van de koi is dus ook veranderd. De juiste grootte van de koi kan je vinden op de pancarte van iedere koi afzonderlijk. Alle filmpjes zijn recent gemaakt.

 

Meer afbeeldingen

De showa van Kibi: afbeelding 1
De showa van Kibi: afbeelding 2
De showa van Kibi: afbeelding 3
De showa van Kibi: afbeelding 4
De showa van Kibi: afbeelding 5
De showa van Kibi: afbeelding 6
De showa van Kibi: afbeelding 7
De showa van Kibi: afbeelding 8
De showa van Kibi: afbeelding 9

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Robbie

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml