De stunt van je leven

De stunt van je leven

Ik heb een ongewone combinatiestunt uitgedokterd. Ik weet niet of ie succes zal hebben, we zullen zien.

Schrijf je in op de website van koiroyal.be. Alles wat je bestelt aan voer van Probites zal in korting gebracht worden op de koi die je wenst aan te kopen.

Voorbeeld: je besteld voor 300 euro zomervoer. Dit bedrag wordt je als korting gegeven op eender welke koi die op dit ogenblik op de site staat. Bestel je echter voor 1000 euro probites, dan krijg je een kortingsbon van 1000 euro op eender welke koi. Ik dacht dat dit een nooit geziene stunt is.

Indien deze stunt succes heeft, en er moest zoveel voer besteld worden, dat ik het niet in huis heb, dan zal ik dit op de wachtlijst zetten, en alsnog zorgen dat het zo snel mogelijk in huis komt. Indien je besteld, moet je aanvinken dat je het voer zelf in Arendonk komt ophalen, en dat je betaald per overschrijving. (Dit om de kosten van het betalen met creditcard te vermijden). Zo gauw het geld op de rekening staat, zal het bedrag opgenomen worden.

Je slaat 2 vliegen in één klap. Je koopt het beste koivoer dat er momenteel op de markt is, en je kan misschien een koi kopen die nu net aan je verwachtingen voldoet.

De prijzen van de koi staan momenteel netjes vermeld op de website. De stunt is geldig vanaf vandaag tot en met zaterdag 3 mei. Zowel de bestellingen via koiroyal.be als de keuze van je koi moet tijdens deze periode gedaan zijn. Ik ben benieuwd wie de eerste is.

Deze stunt komt tot stand in samenwerking met Nedkoi.

Dit aanbod is niet geldig in combinatie met andere promoties, kortingen of gedane aanbiedingen. Het geld enkel voor de koi die momenteel nog niet verkocht zijn. Ik zou zeggen waag je kans bij deze stunt van de maand

Bovendien een mooie gelegenheid om het 2de trio van stal te halen. Hier zie je in de bowl:

- Een nisai showa van Momotaro die zeer goed ontwikkeld. (50-55 cm)

- Een nisai kohaku van Dainichi, één van mijn favorieten.(50-55 cm)

- De beste nisai kohaku van deze serie van Taniguchi.(53-58 cm)

Een prachtig trio, en wie zich geroepen voelt om dit trio aan te kopen, wil ik graag een prijsofferte sturen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137