De tosai van Momotaro

De tosai van Momotaro

Er is bijzonder veel vraag naar de tosai van Momotaro, daarom heb ik mijn duitse collega gevraagd of ik deze gedurende de korte tijd dat ze in Arendonk zijn even mag aanbieden aan eventuele geïnteresseerden, zowel handelaren als privé personen.

Er werden in totaal 100 tosai aangekocht door mijn Duitse collega waar ik regelmatig mee samenwerk. Ze zijn dus niet voor Interkoi bestemd, maar voor de Duitse markt. Maar er worden vele vragen gesteld om deze eventueel aan te kopen.

Daarom heb ik hem voorgesteld om ze gedurende de overgangsperiode tussen hun aankomst en vertrek naar Duitsland even aan te bieden in een 15 kuubs vijver op 18°.  Michael is hiermee akkoord gegaan en daarom zal ik proberen dit te organiseren.

Vijver 2 is beschikbaar en de 100 koi zullen ingedeeld worden in vijver 2. Wel moet je begrijpen dat deze koi nog een quarantaine periode moeten overbruggen, en het is niet wenselijk dat je deze onmiddellijk in een vijver zet tijdens de winter. De quarantaine bakken zijn hiervoor een oplossing.

Het voordeel natuurlijk is dat je gedurende deze dagen handpick kan kiezen. De kohaku zijn tussen 16-24 cm, de showa zijn tussen 14 – 18 cm. 

Prijs Kohaku: 250 euro/stuk

Prijs Showa: 195 euro/stuk

Prijs handelaren: gelieve contact op te nemen.

Wie interesse heeft gelieve zich vooraf aan te melden. De koi komen vermoedelijk binnen 14 dagen binnen en de periode dat ze in Arendonk blijven zal ik laten afhangen van de aanvragen. Dit kan zijn tot 2 dagen tussen aankomst en ophalen, of 9 dagen tussen aankomst en ophalen.

Ik ben bereid om mee te werken aan deze mogelijkheid. Ik zal daarvoor ook de nodige tijd uittrekken indien nodig, en de eventuele klanten kunnen op zaterdag of zondag hun keuze maken, of door de week op afspraak. Het grote voordeel natuurlijk is de mogelijkheid tot handpick.

Er nog even op hameren dat je de koi niet zomaar in je vijver kan zetten is essentieel, je zult moeten beschikken over een quarantaine bak die je in eerste instantie toch op minimum 16° zou moeten kunnen houden. Misschien is een samenwerking tussen klanten onderling een oplossing.

Er nog even bij vermelden dat de koi die in de filmpjes gepresenteerd worden ook voorgeselecteerd zijn, en ook de koi zouden moeten zijn die geleverd worden. Deze werden ook in Japan afzonderlijk gehouden.

EEN JUMBO SANKE EN EEN JUMBO SANDAN KOHAKU

Er is mij gevraagd om 2 jumbo koi aan te bieden die prijstechnisch voor veel mensen haalbaar zijn. Ze werden me gepresenteerd en voor mensen die graag een jumbo van 70 cm + hebben is dit toch een unieke gelegenheid om ze in hun bezit te krijgen, voor een haalbare prijs. Bovendien zijn ze nog meer dan de moeite waarde en komen ze uit de stal van Sakai FF, wat toch al moeiljk aan te kopen is als je over kwlaliteit praat.  Beiden zijn sansai en ik zet ze straks even onder de knop nieuwe koi aanwinsten. Het is aan U om er eventueel gebruik van te maken.

Sansai Sanke Sakai FF - 70 cm 

Sansai Sandan Kohaku Sakai FF - 72 cm

Het zijn 2 verdienstelijke koi zonder dat ik hierbij superlatieven moet gebruiken. Ze zullen deze week aangekocht kunnen worden met een korting van 10%, net zoals ik alle andere koi aanbied met een korting van 10% tijdens hun vooraankoop. Bekijk ze rustig. 

Meer afbeeldingen

De tosai van Momotaro: afbeelding 1
De tosai van Momotaro: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Rudi w.

555


KONDHO

555

interkoi

555

KONDHO

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml