De trein van het succes

De trein van het succes

Ik mag me een gelukkig man prijzen. Ondanks corona oversteigt de verkoop de verwachtingen. Er werden niet minder dan 71 koi gisteren verkocht, een recordaantal. Het waren wel kleintjes maar die tellen ook mee, of niet ?

Als iemand komt kijken naar de overblijvende mango, en hij wil er graag een aantal uit kiezen, dan mag je niet nee zeggen. Het is wel voor een natuurvijver, maar dat maakt mij in principe niet uit, en de klant al helemaal niet.

Toen ik het aanbod deed om alle donkere exemplaren samen aan te kopen en de licht gekleurde te laten zitten, was het hek helemaal van de dam, en met een goedlachse ja, werden alle koi uit de quarantaine bak geselecteerd en verkocht.

De donkere zijn dan misschien wel gewild, maar het vult mijn verlangen niet echt aan, en ik ben dan ook blij dat ik deze 70 stuks in één deal verkocht heb. En ja hoor, ik heb ze geteld. Nu blijven er nog 26 stuks over, maar daar komen ze straks naar kijken.

Ik wou een speciale actie ermee houden, maar ik wacht eventjes totdat ik weet waar ik aan toe ben deze namiddag en zal dan zien ok ik me moet baseren op de laatste mango die nog beschikbaar zijn. We zullen het morgen weten.

Ja hoor, het zijn 71 verkocht koi, waarvan 70 mango, dus blijft er nog eentje over. Zo zie ja maar dat er bijna voor iedere koi een klant is. Je moet alleen je tijd eventjes afwachten en het juiste moment uitkiezen.

Het was een dappere koi, want mede door het warme water sprong deze bulldog onverwacht 2 maal een meter hoog en uit het net. Ze verraste me serieus, maar dan heb ik haar taktiek door en lukt het niet meer om te ontsnappen.

De klant was trouwens een karpervissen en die vertelde me dat ze toch 10 tot 12 kilo zou wegen. Ik heb er geen idee van, want ik weeg ze nooit en heb het ook nooit gedaan. Ik heb er totaal geen verstand van. Ik weet wel dat het een brokje vlees is met een serieuze massa en bijzonder sterk. 

Al bij al dus een heel positieve dag. Bovendien kreeg ik nog het bericht aan dat de ingezonden staalafname van de laatste zending negatief is, met andere woorden, er werd dus geen virus aangetroffen voor KHV en CEV, zodat de koi met een goed gevoel kunnen vrijgegeven worden.

Ze doen het ook behoorlijk goed, zelfs meer dan goed. Wie zich geroepen voelt om al de koi te komen ophalen, mag dat in principe eind volgende week inplannen. Zoals gezegd kan je op het laboverslag de vijvers terugvinden met de koi die getest werden.

-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<

DENK OP TIJD AAN DE SCHADUWDOEKEN INDIEN JE DEZE WENST AAN TE KOPEN

-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<

BIJZONDER MOOIE SHOWA IN DE AANBIEDING

Te nemen of te laten: vraagprijs 895 euro
Prijs van de dag: 750 euro + lot voor de loterij
Prijs van de dag inclusief azukari tot medio oktober: 895 euro + 1 lot

Bijzonder aantrekkelijke showa met prachtig hi en eigenwijs patroon. 
Geschatte lengte: 45 cm - nisai

-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<-<

 

Meer afbeeldingen

De trein van het succes: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Huub

555

interkoi

555

Huub

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml