De vijver van

De vijver van

De nobele onbekende zullen we het maar noemen. Misschien is het wel de laatste keer dat we deze vijver gaan zien.

Plannen staan op stapel om deze toch wel speciale vijver om te bouwen tot een doorgedreven koivijver. Veel meer kan ik er niet over vertellen.

Ik herken natuurlijk een aantal koi onmiddellijk in deze vijver waar de rust of een "zenmoment" kennelijk een belangrijke plaats inneemt tijdens deze dagen waar de warmte hoogtij viert.

Ik ben trouwens benieuwd in welke vijvers er overal sprake is van paaien, want de berichten dat het er flink aan toegaat bereiken mij iedere dag.

Zelfs bij mij ging het er heftig aan toe, en dat is vrij zeldzaam. Normaal heb ik er nooit geen last van, maar dit jaar weten ze blijkbaar waar de klepel hangt. Ik hoop dat er niet te veel beschadigingen ontstaan, want het kan er soms serieus aan toegaan.

Er bereiken mij ook veel vragen over onze fietsvakantie, specificiek waar het fietsten door de bomen was, een ervaring die we opgedaan hebben tijdens onze korte rustperiode.

Ik heb het eventjes opgezocht om er meer informatie over te vinden en kwam terecht bij dit filmpje dat een mooie weergave is van deze unieke ervaring.

Naast het fietsen door het water een belevenis die zeker de moeite waard is om te combineren tijdens een eventuele fietsvakantie in de mooie Limburgse bossen van België.

Tja, het kan niet altijd over koi gaan…maar het wordt tijd dat we weer in gang schieten na de successen op zowel de Euregio koishow als de Belgian Koi Show.

Zaterdag zijn we weer van de partij.

Meer afbeeldingen

 De vijver van: afbeelding 1
 De vijver van: afbeelding 2
 De vijver van: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240