De vijver van Arjan

De vijver van Arjan

Ergens tussen Doetinchem en Enschede, ligt het plaatsje Harreveld. Hier woont Arjan.

Wie Arjan niet kent, heeft hem al zeker ontmoet op het tagboard of in één van de vele reacties. Arjan is ook degene die onze barbeque kleur gegeven heeft door 150 saté's op Thaise wijze mee te brengen, en dan nog zelf te bakken ook.

Bekijk even het filmpje van de vijver van Arjan (dit is de originele versie, maar ik hoor dat dit in bepaalde landen geblokkeerd wordt. (zonde). Daarom dat ik nog een tweede versie op youtube zet met een ander muziekje. Bekijk hier de 2de versie.

Hij is verzot op Alfa Romeo, houdt van koi, en is onlangs vader geworden van een prachtige zoon. Vandaag laat hij een tipje van de sluier zien van zijn accomodatie, of om het zo mooi te zeggen met de woorden van Dimitri uit de kampioenen: "van zijn infrastructuur".

Arjan kijkt wel de kat uit de boom, en houdt ook van een potje onderhandelen. Maar wie zal hem dat kwalijk nemen....Als het goed is, komt hij vandaag langs om een babbeltje te slaan, en misschien koopt hij nog een shiro utsuri bij, wie weet.

Voor hij vertrekt, wil ik hem toch nog even het filmpje laten zien van zijn vijver, zodat hij tijdens zijn lange rit wat kan namijmeren. Hier nog wat informatie over zijn vijver:

De vijver is 25m3. Het filter bestaat uit een sieve met een 3 kamer filter. In de eerste kamer een statisch bed in de 2e kamer een bewegend bed en in de 3e kamer japanse matten met siporax.

Voor de zomer maanden zou ik er nog wel een bakki bij willen hebben. Samen met mijn kleine maar afdoende werkende 55 watt uv lampje. Bezetting 12 vissen. Vissen waarvan je er zeker een aantal zal herkennen.

Inderdaad herken ik een aantal vissen Arjan.

Meer afbeeldingen

De vijver van Arjan: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240