Laatste koi van de promotie

Laatste koi van de promotie

Dit zijn de laatste koi van de promotie. Doe er je voordeel mee...

Ik heb nog een overzichtsfilmpje gemaakt van deze vijver. Hier zwemmen alle aangeboden koi, en zeg nu zelf....

Tevens was het gisteren grootoudersfeest van mijn kleindochter Helena, en dat slorpte veel van mijn tijd op. Voor de liefhebbers die graag van een soortgelijk feestje willen genieten, mogen altijd meekijken naar het filmpje.

Kohaku 1201034 van Taniguchi

Een sandan kohaku of driestapper. De patronen zijn niet ideaal gelegen, maar ze kunnen niet allemaal perfect zijn. Wat zou de wereld saai zijn als iedereen perfect was.

Kohaku 1201019 van Taniguchi

Klein, fijn en goede huidkwaliteit. Het druppeltje is bij sommigen gewenst. lk hou er ook wel van.

Kohaku 1111033 van Momotaro.

Deze schijnt de groeigenen in eerste instantie niet meegekregen te hebben van Momotaro, want de anderen uit deze serie zijn inmiddels allemaal 50 cm.

Kohaku 1201038 van Taniguchi.

Mooi patroon en goede huidkwaliteit. Er is niets mis met dit visje.

Showa 1112036 van Taniguchi.

De hekkesluiter of de laatste in de rij van al de promoties die ik in de loop van de laatste weken heb aangeboden.

kohaku 1104024 van Yamamatsu.

Dit is een kohaku die ik in promotie zet op speciaal verzoek. Hij zal tot zaterdagavond in promotie blijven staan. Het is een ontzettend mooie kohaku met zeer veel toekomstpotentieel. Deze kohaku werd aangeboden als tosai van 26 cm, heeft een moeilijke aanpassingsperiode achter de rug, maar is nu weer volop in de running. Hier krijg je nooit spijt van.

Indien er mensen zijn die nog graag een koi in promotie willen zien verschijnen, die niet tot dit gamma behoren, geef me dan een seintje, ik zal er mijn best voor doen, en iedere koi afzonderlijk bekijken.

Er werden in totaal 70 koi aangeboden. Er werden 12 koi verkocht. Dit brengt de vijver op een beter gemiddelde, wat alleen maar positief is voor de overblijvende koi in deze vijver die nu naar de winterfase gaat.

Als er mensen zijn die nog graag een koi willen aanschaffen, dan kunnen ze langskomen, of nog een keuze maken uit de overblijvende promotievissen. Deze zullen nu dag na dag verder in de anonimiteit verdwijnen, om volgend jaar op hun sloffen (pantoffels) terug te keren in een verbeterde versie met een verbeterde prijs...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240