De vijver van Jos en Lisette, deel 3

De vijver van Jos en Lisette, deel 3

Ondanks het weerspannige weer met veel ups en downs werd er volop doorgewerkt aan de vijver van Jos en Lisette.

De filters zijn nog niet,aangesloten, maar de pomp draaide over de bypass, om volgas te kunnen geven veel stroming in de vijver !! Wat een luxe die flowfriend.

Nu moet ik eerlijk toegeven dat mijn mooiste investering verleden jaar ook mijn flowfriend pompen zijn geweest. Het verbruik werd fenomenaal teruggedrongen.

Had ik vroeger op 1 vijver 2 pompen die beiden ongeveer 8-900 Watt verbruikten zonder dat ik rekening hield met de extra stuwing die de motoren brommend moesten teweegbrengen.

De prijs van de flowfriend deed me twijfelen, want zo snel is de investering voor 2 van die pompen niet terugverdiend, maar wat was ik er dik naast. Op een jaar tijd bespaarde ik een heleboel geld in het verbruik.

Ik heb geen ervaring met andere pompen, maar van mij krijgt de flowfriend alvast een dikke 10 op 10.

Jos en Lisette komen stilaan in de eindfase en de filters staan klaar om aangesloten te worden, zoals je op de foto’s kan zien. Dit filmpje geeft dan weer een indruk van de werking van de flowfriend.

Als de vijver klaar is zou ik de koi die hier nog rondzwemmen van Jos en Lisette graag persoonlijk komen brengen, dan heb ik de nieuwe vijver tegelijkertijd gezien, en kan ik een mooi verslag maken.

Overzicht voor vandaag

Vandaag heb ik een besloten barbecue georganiseerd waar enkele klanten voor hebben ingeschreven. Ik heb er niet veel publiciteit over gemaakt wegens tijdgebrek, maar toch komen er een aantal mensen.

De voetbal zal er ook geen boost aan geven, want nu zie ik dat België vandaag moet spelen, en dat wil ik, ondanks hun pover begin ook proberen mee te pikken.

Het was een schertsvertoning tegen Italië, maar liever slecht beginnen en goed eindigen, dan goed beginnen en er de 2de ronde uitliggen. Waar hebben we dit al meer gezien !

Ik heb er alle vertrouwen in dat ze zich vandaag gaan herpakken en ik wil eindelijk die Belgische mentaliteit is omgekeerd zijn naar een winnaarsmentaliteit die ze soms toch zo missen !

België – Ierland: 3-1

Ik sta trouwens op de eerste plaats in de pronostiek van mijn zoon over het EK 1600… lees maar sportselect /EK 2016. En dan te bedenken dat ik de uitslagen op ongeveer 3.5 minuut heb ingevuld...

Meer afbeeldingen

De vijver van Jos en Lisette, deel 3: afbeelding 1
De vijver van Jos en Lisette, deel 3: afbeelding 2
De vijver van Jos en Lisette, deel 3: afbeelding 3
De vijver van Jos en Lisette, deel 3: afbeelding 4
De vijver van Jos en Lisette, deel 3: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240