De vijver van Tom

De vijver van Tom

Op de valreep nog eventjes wat materiaal aangekregen van Tom en zijn vijver, dat ik graag even verwerk.

Ik heb ditmaal de juiste informatie binnengekregen op de juiste manier met de juiste codenummers, en dat maakt het een stuk makkelijker.

Het filmpje dat ik gemaakt heb, geeft eerst een overzicht van de vijver. Daarna komt er telkens een overzicht van de koi toen Tom deze heeft aangekocht, en daarna zoals de koi er nu uitziet...

Bekijk het filmpje van de vijver van Tom

Zijn mail luidde als volgt:

Zoals beloofd ontvang je wat filmpjes van mijn visjes via wetransfer. Tevens toegevoegd een excel bestand met de codenummers en wat andere gegevens die ik registreer per koi.

Alle koi staan ook individueel op film op 1 na. Dit is een Shiro maar die heeft helaas alle sumi verloren. Deze blinkt ook behoorlijk op de film van de vijver...

De koi doen het momenteel uitstekend. Het ontbreekt me nog aan een goede showa dus hopelijk kan je iets moois scoren in Japan.

Gr Tom

Het ziet er in ieder geval gelikt uit, en vooral kraakhelder, dat zullen de mensen graag zien Tom. De koi die me vooral opvalt is de sanke van Sakai, dat kan toch een serieuze klepper worden. Ik herinner me deze nog goed.

Ik kocht ze met 2 tegelijkertijd als tosai op de veiling van Sakai FF. Ik was bijzonder verbaasd door hun krachtige uitstraling toen ze de mudpond uitkwamen. Op dit filmpje was je er al over aan het nadenken om te kopen volgens mij…Ik denk dat je hier eens een klepper van boven de 80 op de kop hebt getikt als je nog enkele jaren geduld hebt.

Bovendien moet ik zeggen dat het shiroji van de Kohaku van Taniguchi er weer uitspringt. Prachtige kohaku, laat haar dan maar wat kleiner zijn…en niet vergeten: liever ne kleine plezante dan ne grote ambetante…

Mooie vijver…en wat betreft de showa, er zitten voldoende mooie showa in Arendonk, en ik betwijfel of ik goed zal scoren in Japan, ik heb er een hard hoofd in…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240